Trik3r Napisano 11 Grudnia 2014 #239763 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Nick: Tr!k3r Wiek: 17 lat. Data rejestracji na forum: 29.09.2012 Czas spędzony na forum: 32 dni 9h Doświadczenie w ocenianiu: Byłem już w UBT. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym pomóc całemu ubt i bardzo dużo przebywam na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Cały czas jestem na forum ( praktycznie ) Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) : Tak Coś od siebie: Jestem po prostu sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2014 #239832 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Zestaw na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Grudnia 2014 #241282 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi