Siwy` Napisano 11 Grudnia 2014 #239671 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Witam. Chciałbym zaproponować o dodanie takiego pluginu żeby można było zablokować wymianę perku. Np : Wpisujemy /wymien, i pod 1 mamy wymień się z graczem, i wyskakuja nam gracze, a pod 2 zablokuj lub odblokuj wymiane. Promonuję to bo są problemy z tym. Np na początku rundy ktoś spamuje wymianą, a ty chcąc zmienić bron klikasz 1 i się wymieniasz na nieświadomca i potem jest problem bo zaczyna się spam na u@. Proszę o rozważenie mojej propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239680 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Hmmm jest to dość fajny pomysł. Nie raz spotkałem się z taką sytuacją . Jestem na TAK! :nty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239688 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jak najbardziej na tak przyda sie ten plugin gdyż czasmi te wymiany sa denerwujace ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Grudnia 2014 #239719 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Propozycja nawet ciekawa ,zobaczymy jak będzie z wykonaniem takiego pomysłu jeśli damy rade to pojawi się na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Grudnia 2014 #239720 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi