Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> VOTE KICK

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

jako ze na serwerze admin pojawia sie raz na 150 lat

to SUGEROWALBYM ponowne uruchomienie mozliwosci votekicka

szczegolnie gdy na serverze siedza 12 letni gowniarze i dra morde do mikrofonu

I NIE ZAWSZE MOZNA DAC MUTA bo czasami typka nie ma w tabeli

ew. votemute

Admini są tylko czekają aż ktoś pierwszy się odezwie :D votekick  jest znów bez sensowne, jak wcześniej by były kicki jak komuś by się nie podobało jak xxx gracz gra albo lagi albo dobrze gra votemute myślę że, też by było nadużywane.

Votekick trzeba by było dobrze ustawić. Na serwerze tego typu może nie wypalić, bo grają na nim różni ludzie, którzy zachowują się różnie. Jest to ciężka kwestia, można nad nią się zastanowić, ale tak na prawdę wątpię czy dałoby to jakiś skutek.

kolejny raz na serwerze polowa wydaje z siebie dzwieki swini a druga spamuje po rusku

z pewnoscia wlaczenie votekicka bardzo by zaszkodzilo temu serverowi

bo przeciez admini sa online 24/7

Jak pisałem nie mówię, że to byłoby złe... ale czy przyniesie skutek? To też jest kwestia wątpliwa, bo ciężko mi jest sobie wyobrazić jedność na jakimkolwiek serwerze FFA :)

• 4 weeks later...

bez sensu od paru dni non stop widze adminow ktorzy graja czesto sie zmieniaja :) a jezeli cos sie zle dzieje mozna dodac admina wczesniej do znajomych i napisac na steam ja czesto jestem online na steam gdy cos innego robie bo nie zawsze sie chce grac.. :)

Ja miałem wcześniej dużo zajęć, teraz mam czas i jestem na serwerze codziennie. Często widuję też nowych adminów, którzy stali się nimi podczas mojej nieobecności. Są to mili, zabawni ludzie z którymi można normalnie pograć. Jest teraz dobrze mi się wydaje :) Serwer rozwija się szybciej i na szczęście na plus :)

• 2 months later...
Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...