Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238374 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Nick:CzapkaJulkiHammmie Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem): Dość spore opiekowałem się serverem Catskila cod mod 401 potem 801 lvl rok albo cos okolo tego Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: z 6/7 lat moze wiecej Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: spodobal mi sie ten server milo mi sie tam gra ale za malo adminow wchodzi czesto duzo cziterow jest a ludzie graja tam i to sporo Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4/6 h Kontakt: FB Mateusz Narloch Rakowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238376 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Jestem na NIE. -brak steama -nie ma linku do gametrackera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 8 Grudnia 2014 #238391 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Chłopaku nie masz steam to po co piszesz podanie ??? STEAM to podstawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Grudnia 2014 #238399 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi