Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238178 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 1. Nick na TS3: Smyku 2. Wiek: 16 3. Doświadczenie: Byłem już tutaj moderatorem. 4. Mikro (obowiązkowe):Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3:1h-6h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Byłem już moderatorem i nie było na mnie skarg myślę, że pomagałem bardzo dużo. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Dużą pomoc, miłą atmosfere i co tylko jeszcze będe mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 7 Grudnia 2014 #238181 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Na TAK - Aktywny na serwerze - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #238183 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jeśli jesteś po mutacji to jak najbardziej, bo jesteś aktywny, sam często Cię widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 7 Grudnia 2014 #238198 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jest po mutacji Tak jak na poczatku nie zmienilam zdania, odpowiednia osoba na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238242 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Technikiem TS3 lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi