Jagiellon Napisano 23 Lutego 2016 #401509 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Siemanko złożyłem podanie nie na ten server co trzeba bo na CS GO MOD #2 a chciałem na ten przepraszam za błąd Nick: Jagiellon Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): jestem adminem na Go modzie ale odchodzę.. Byłem już nie raz adminem także lajtowo Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Lubie sobie dłużej pograć na takim modzie bo jest co robić jestem bezkonfliktowy umiem się dogadać z ludźmi z tymi mniejszymi też i dużo spędzam czasu na Csie zwłaszcza w godzinach porannych gdzie adminów nie ma. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/6h Kontakt: Steam lub GG - 53951121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Lutego 2016 #401885 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina CS:GO" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi