Andoy Napisano 6 Grudnia 2014 #237461 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Nick: Andoy [LECH POZNAN] Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem dokładnie na tym samym serwerze jakiś czas temu Znajomość AMXX (W skali 1-10): osiem Staż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: sporo czasu spędzam na serwerze, byłem już tutaj adminem, b.dobrze znam regulamin, jestem uczciwy- karam tych którym się to należy i na koniec ogólnie widzę że admini po zmianie hostingu mało spędzają czasu na serwerze więc akurat pomyślałem o podaniu ;> PS> Fight3r nie wiem czy zauważyłeś, ale odrobiłem pkt ostrzeżenia Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kilka godzin, w weekendy dłużej Kontakt: TS, PW GT : http://cache.www.gametracker.com/player/Andoy%20%5BLECH%20POZNAN%5D/80.72.40.110:27008/ http://cache.www.gametracker.com/player/Andoy%20%5BPRO%20CAMPER%5D/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 6 Grudnia 2014 #237465 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ogarnięty chłop, idzie się na spokojnie dogadać , wymagania spełnione. Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237483 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Można dać mu szansę bo jest ogarniętą osobą. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237510 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 na tak mało adminow widze na servie ogarnięty,pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 6 Grudnia 2014 #237569 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 tak.gram moze ze 2-3 dni (po dluzszej przerwie) ale da sie go zauwazyc. Podpowie nowym, kulturka tez jest nie bluzga tam i.t.d regulamin tez ogarnia powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237570 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 jestem na Tak. Steam+ Wiek+ Kultura+ Często gra na serwerze + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237595 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jestem od niedawna na serwerze i muszę przyznać, że jego obecność na serwerze jest jak najbardziej zadowalająca. Jestem na tak- oby więcej takich osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 6 Grudnia 2014 #237608 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jestem na TAK - Ogarnięty - Kulturalny - wiek Wszystko się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Grudnia 2014 #237612 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Jestem na Tak Miły Kulturalny Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 7 Grudnia 2014 #238000 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ktos kto nawet pingu swojego nie umie ogarnac nie zasluguje na adma .. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #238129 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ktos kto nawet pingu swojego nie umie ogarnac nie zasluguje na adma .. na nie Skąd ja wiedziałem że wejdziesz i napiszesz coś na "nie" ..? Jesteś najgorszym adminem jakiego spotkałem na MH, podnosisz głos do każdego do którego masz jakieś "ale", wywyższasz sie tylko dlatego że masz admina, zgłaszałem Ci na u@ kilka osób, a Ty albo nic sobie z tego nie robiłeś/lub nie czytałeś albo odpowiadałeś mi przez mikro "ty andoy lepiej ping ogarnij" i na tym się kończyło. Darłeś się przez mikrofon że zaraz mi dasz bana na pół godziny za ping, gdzie miałem 90-130... Pisałem Ci że mam wszystko wyłączone, sam steam, wpisywałem te różne komendy, które powinny zmniejszyć ping, ale nic to nie dało. Więc zastanów się najpierw co to znaczy NIE DA SIE, a co NIE UMIE zanim napiszesz taką głupotę! Ping niestety będę miał ok.100 wydaje mi się, dlatego że gram w UK i połączenie z serwerem jest "długie". Dziękuję, tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238379 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Moim zdaniem Na Tak: - Platfroma Steam - GT Przegrane - Doświadczony w AMX PS: Jakbyś mógł to zmień kolor na jakiś onny bo strasznie razi w oczy. i powodzonka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 8 Grudnia 2014 #238403 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 i widzisz gosciu jak ty klamiesz ping ci skakal od 100 do prawie 400 nawet byl 500 i dawalem ci bana na 5 minut ze 3 razy pod rzad i mowilem ci ze zaraz dosatniesz na 30 min ... widze ze klamac to potrafisz niezle no nie wiem czy sie nie da pingu ogarnac .. widocznie tego nie potrafisz mi jak skakal do 250 jak mialem wszystko powylanczane wiec musialem inaczej to naprawic i naprawilem a odemnie tyle panie klamco dalsze wypowiedzi nie sa potrzebne bo to jest podanie a nie prywatna rozmowa ..nie musiales tu nic odpisywac gdyz to jest podanie i maja sie inni wypowiadac nie ty sam dziekuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2014 #238411 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Na tak +Sympatyczny gracz +kultura +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 8 Grudnia 2014 Autor #238604 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 i widzisz gosciu jak ty klamiesz ping ci skakal od 100 do prawie 400 nawet byl 500 i dawalem ci bana na 5 minut ze 3 razy pod rzad i mowilem ci ze zaraz dosatniesz na 30 min ... widze ze klamac to potrafisz niezle no nie wiem czy sie nie da pingu ogarnac .. widocznie tego nie potrafisz mi jak skakal do 250 jak mialem wszystko powylanczane wiec musialem inaczej to naprawic i naprawilem a odemnie tyle panie klamco dalsze wypowiedzi nie sa potrzebne bo to jest podanie a nie prywatna rozmowa ..nie musiales tu nic odpisywac gdyz to jest podanie i maja sie inni wypowiadac nie ty sam dziekuje pozdrawiam FILO jak sam zauważyłeś to jest podanie, więc nie wdawaj się w dyskusję prosze... Jeśli jesteś bogiem, to proszę bardzo, powiesz mi co twoim zdaniem mam zrobić i ciekawe wtedy czy te twoje gadanie sie sprawdzi. Co do pingu to miałem raz ponad 300 (kiedy mi krzyknąłeś przez mikro żebym ping ogarnął) i chciałem wyjść, ale za chwile mnie zbanowałeś. Czy skoczył mi aż do 500 to wątpie, ale ok. Nie wyzywaj mnie od kłamców bo ja mówiłem o tej sytuacji kiedy groziłeś banem na 30min, czytaj z uwagą. Tyle. Dalszą konwersację jeśli chcesz prowadzić zapraszam na PW, jeśli nie to tylklo proszę o instrukcję odnośnie zmniejszenia tego pingu. Na olejne Twoje posty nie będę odpowiadał nawet jeśli będziesz mnie wyzywał od kogoś gorszego niż kłamca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238626 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Nie znam ale wiem że kazdy admin jest potrzebny oczywiscie ze mozna mu dac szanse i zobaczyc jak bd ogarniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238628 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Na neutral. Teoretycznie wszystko jest. Ale tak średnio Cię kojarzę z serwera. Mimo iż GT jest ok. Mało znany jesteś przynajmniej w moim zdaniu. AMXBANS mówi, że jest na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 10 Grudnia 2014 #177626 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Może i wymagania spełniasz ale nie znasz regulaminu i go łamiesz. Nie będę Ci dawał Tak jak reszta graczy których większość nie widuje na serwie Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 Autor #238926 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Może i wymagania spełniasz ale nie znasz regulaminu i go łamiesz. Nie będę Ci dawał Tak jak reszta graczy których większość nie widuje na serwie Jestem na Nie. bardzo przykro że są osoby takie jak Ty, że jak nie mają zastrzeżeń to nie piszą żadnej opinii, jak tylko coś "wydłubią" to od razu do tematu i na "nie"... no bo przecież po co komu admin, który nigdy nie dał nieodpowiedniego bana na TYM SAMYM serwerze i na TYCH SAMYCH zasadach regulaminu, jak lepiej wziąć kogoś "z ulicy" co jest napewno 100x lepszy, a najlepiej to wgl nikogo nie brać, "ja jestem Panem Adminem i ja mam władzę"! Nie dziękuję za opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 10 Grudnia 2014 #238971 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Andoy przyjmij krytyke a nie odrazu opisujesz kazdemu co jest na nie.. kazdy ma swoje zdanie i po to jest podanie zeby byli ludzie za i przeciw ..czemu nie odpisujesz osoba co sa na ,,tak,, w takim razie skoro tym co sa na ,, nie,, zawziecie odpisujesz.. jak napisalem wyzej przyjmij krytyke i daj ludzia sie swobodnie wypowiadac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slam Fire Napisano 10 Grudnia 2014 #238976 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Ja rowniez jestem na nie gdyz gracz nie ogarnia regulaminu serwera dotego ma ciagle problemy z pingiem i czesto ma za duzo do powiedzenia z negatywnym nastawieniem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 Autor #238992 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Każdy kto pisze "nie zna regulaminu" - możecie mnie przepytać, a co do adminów, którzy to piszą - możemy zabawić sie w taką małą grę z Fighterem ja i wy i zobaczymy kto bardziej zna regulamin PS. Slam Fire, kolega FILO? Proszę napisz mi kolego Fila, czy tylko przez to że postawiłem źle miny stwierdzasz że nie ogarniam regulaminu? Czy jeśli mam ping 100 to tylko dlatego nie powinienem zostać adminem? Kiedy mam dużo do powiedzenia z tym jak to określiłeś "negatywnym nastawieniem"? Skrzynka pocztowa czeka na odpowiedź @FILO Tu nie chodzi o same słowa krytyki tylko o to JAK, DLACZEGO I W JAKI SPOSÓB mnie ktoś krytykuje. Bo dla mnie sprawa np. pingu jestżenująca.. chyba jeśli mam wyższy ping to będą adminem sam wyjdę z serwera prawda? Wgl to miałeś mi napisać te swoje magie które NIBY ping zmniejszą i co? Skończyło sie na krytyce mnie tak? Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239035 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Na nie. Niby steam, godziny i wiek są ale kwestia charakteru. Nie mając admina próbujesz wywołać jakieś parcie na graczach, a co dopiero po pozytywnym podanku Wystarczy już jeden admin na sieci który myśli że jest najlepszy i nieomylny. EDIT: Już czekam na jakiś elokwentny komentarz z twojej strony Ale jak wiadomo to jest moje zdanie i mam do niego prawo także sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Grudnia 2014 #239073 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Dokładnie niby godziny,steam,wiek jest i regulamin jak ty o mowisz znasz perfekcyjnie ale jakoś stwierdzil bym odwrotnie pol mapy siedzisz zazywczaj na resp a masz cele i na ten temat i inne mozna by bylo duzo napisac ale po co Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 10 Grudnia 2014 Autor #239089 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Dokładnie niby godziny,steam,wiek jest i regulamin jak ty o mowisz znasz perfekcyjnie ale jakoś stwierdzil bym odwrotnie pol mapy siedzisz zazywczaj na resp a masz cele i na ten temat i inne mozna by bylo duzo napisac ale po co Jestem na NIE kolejna osoba która sie nic nie odzywa w podaniu, a jak już przyjdzie do "starcia" w prywatnej rozmowie to już leci do podania i pisze na "nie" moge siedzieć w każdej rundzie dla twojej wiadomości na respie a kiedy jest minuta do końca zawsze wychodze. Żenada, odgrywanie sie w podaniu @all a dobra, piszcie co chcecie. Dla mnie to po prostu dziecinada to co się dzieje... Ping mi czasami podskoczy-nie nadaje sie na admina... Miny źle postawiłem w miejscu gdzie nie jeden admin by nie wiedział że nie można postawić(pomyłka moja)- nie nadaje sie na admina... Tłumaczyłem się z ocen na "nie"- nie nadaje sie na admina... To mam pozwolić żeby każdy mnie kopał i mówić, jest zajebiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi