Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237435 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Nick: Orgia Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem własny serwer byłem 7 razy adminem mam duże doświaczenie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Kupuje za 5 dni Dlaczego Ty: Zacznę od tego że nie ma żadnych Adminów prawię wg ludzie się wyklinają i mają WH nie da się grać właśnie dla tego składam podanie proszę o rozpatrzenie podania dajcie mi 3 słuszne skargi i wylatuję albo poświęcajcie czasu na Ten CodMod bo ja jestem tam codziennie od dziś naprawdę fajny serwer....Wiem że nie mam przegranego czasu na serwie ale proszę was danie mi szansy.... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Prawie cały dzień Kontakt:Skype-Konrad Waszczuk mam tam zd z oknem firanka tam jest na zd ..... Parę słów: Proszę naprawdę rozparzyć podanie mi na tym zależy nadrobię czas na forum i w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Grudnia 2014 #237500 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Mówisz, że za 5 dni kupujesz Steam'a. Jak kupisz to poproś kogoś o otwarcie tematu, na tą chwile zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Grudnia 2014 #242435 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi