Old GaMer Napisano 5 Grudnia 2014 #237288 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Witam ! Mam pewien Problem ,a mianowicie gdy wejdę na serwer zagram może z 10 sek i zostaje wyrzucony z powodem : The server operator has added you to banned list Added to banned list. Wyjaśni mi ktoś o co chodzi bo grac nie moge . Czytalem ze wina CFG ale w moim przypadku to nie jest wina ponieważ usuwałem i gram na standardowym CFG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 5 Grudnia 2014 #237436 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ale może prędzej grałeś na jakimś innym (od kogoś, pobrany z internetu). I był tam jakiś syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 6 Grudnia 2014 Autor #237493 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 PROBLEM NADAL WYSTEPUJE jakies pomysly ?? Cs reinstalowany , CFG standard zmienione komendy ( hud _fastwich , cl_dynamiccrooshair) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237670 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Odinstaluj Cs'a, odinstaluj steam, wyczyść wszystko w rejestrze związane z Cs'em i na nowo zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 6 Grudnia 2014 Autor #237680 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 @up Robilem juz reinstal czytaj uwaznie nadal mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237705 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Proponuje aby ktorys admin, na ostatnich stronach amxmodmenu w tych ostatnich punktach (banlist, oznacz gracza itp.) aby ktos zobaczyl czy cie tam nie ma przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #237834 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 @up Robilem juz reinstal czytaj uwaznie nadal mam problem To że odinstalujesz Cs'a nie oznacza że się wszystko usuwa. Pozostają jeszcze wpisy w rejestrze, które trzeba usunąć aby pozbyć się w 100% wszystkiego co tylko związane z csem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #237951 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 PROBLEM NAPRAWIŁEM USUNĄŁEM CS-a + STEAM i GITARA GRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #237953 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi