Pablito :D Napisano 23 Lutego 2016 #401423 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Wzór skargi (data i godzina):4:48 Nick admina/gracza, który zawinił: @@Silnyy (Osama Bin Laden) Dowody:http://www56.zippyshare.com/v/uNvIX1yt/file.html Świadkowie: brak Uzasadnienie: nie za długie przypadkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 23 Lutego 2016 #401451 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Zapraszam Osama Bin Laden do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silnyy Napisano 23 Lutego 2016 #401484 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Wydaje mi się, że nie za długie Ile można informować, że resp do minuty? Albo że mają być wykonywane cele? Paka postawiona, a typek zamiast do niej iść to skampi sie przy anarchii i czeka na fragi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Lutego 2016 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #401497 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jeżeli ktoś nie rozumie 1,2,3 raz tego, że resp do minuty i że na serwerze obowiązują jakieś cele a upomnienia, kicki i bany na 5 min nic nie dają to niestety lecą tak długie bany Sporo Adminów (może na Nich w takim razie też jakieś skargi? ) daje za respa bany 30 min-1 h i wcale nie uważam, że są one za długie Może dzięki temu Gracze się nauczą wychodzić z respa wcześniej niż po regulaminowej minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 23 Lutego 2016 Weteran MH #401506 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Wydaje mi się, że za kampienie jest ban na 5min, a nie na 1h ! Sprawdziłem bans i nie zauważyłem, żeby któryś z tych graczy robił to notorycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Lutego 2016 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #401515 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 I tak znów każdy będzie miał tu swoje racje więc można close bo znów się wywiąże niepotrzebna dyskusja. W przewodniku dla admina jest wyraźnie napisane że : " - 1 godzina ( nie wykonywanie celów/ kampienie TT na respie po upływie 1 minuty [nie reagowanie na upomnienia], spamowanie na u@, utrudnianie gry )" Max można godzinkę więc to zależy już tylko od Admina czy da na 1h czy na 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 23 Lutego 2016 Weteran MH #401529 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Skoro tak zostało ustalone, to nie będę dalej wnikał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 23 Lutego 2016 Weteran MH #401531 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lutego 2016 #401550 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Nie ma czegoś takiego, że admin sobie wybiera na ile ma dawać bana. Co z wami jest ludzie ? Najpierw ma byc upomnienie a pózniej 5 min ban . Jeżeli sytuacja będzie się powtarzała z danym graczem to dopiero na więcej czasu ban. Mam nadzieję że przeczytacie to i weźmiecie do wiadomości, a nie ustalacie jakieś śmieszne zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi