Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #237139 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam serdecznie . Dziś oferuję wgranie mam dd2 zima gdyż już za niedługo 6 grudnia to od tego dnia fajnie by było jak na planszy pojawiły by się zmiany o to moje zdjęcia w linkach daję propozycje o wygląd. Nie daję wyglądu bożonarodzeniowego bo może nie każdy lubić ale najlepsze zmiany zobaczycie po wyświetleniu linków. http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2657/ już podałem link z strony z której sam wgrywałem mapę do serwera mam nadzieję że link i modele wam się spodobają. nocne zdjęcie nie znajduje się w linku to jest samemu do zrobienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Grudnia 2014 #237150 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Wzmianki świąteczne będą dodane na serwer wraz ze świątecznymi rs'ami na koniec obecnego tygodnia (koniec konkursu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Grudnia 2014 #237151 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi