Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #236972 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Twój nick podczas gry: fanstastico -p Godzina, data zdarzenia: 16:00 , 04.12.2014 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 1 : 3001247 ' [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : fanstastico -p [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3001247 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 217.99.30.17 ' [AMXBans] =============================================== Wracając i nie ubliżając nikomu , ale jak już dajecie komuś bana to poprosiłbym o zrobienie ss'ów a pózniej danie bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #236973 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Dostałem nawet informację że zaraz będzie odwołanie, no i w sumie git. Czekam na demko, rozpiszę czasy i udowodnię Ci że grałeś niezbyt czysto Mam 24 godziny na to aby to Ci udowodnić, a więc uzbrój się w cierpliwość W razie gdy już otrzymam demko, postaram się jak najszybciej rozpisać czasy i edytować posta w razie gdyby nie było nowych wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #236980 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Nie mam zamiaru nikomu tu ubliżać bo to nie leży w moim stylu bycia. Jeśli uważasz ,że gram nie fair lub , któryś z innych graczy nagrywajcie mi demka róbcie ss'y to postaram się udowodnić Wam , że jestem w 100% czysty , tej grze poświęciłem już 6 lat więc wydaję mi się że potrafię sporo . A gram teraz dużo z powodu L4 z pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 4 Grudnia 2014 #237030 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 To czekamy na demo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #237154 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1412041551-de_dust2.dem.zip 11:49 - Hmmm, lag i nagle lecisz na typa wcześniej, a co ciekawe za każdym razem ten lag. 20:17 - To mnie też w sumie zaciekawiło, jak mógł Cię typ ubić i w dosłownie setnych sekundach wcześniej idealnie na niego przerzucić celownik po czym padasz kamerką skierowaną do niego? 21:22 - Ciekawy przeskok na murek, w dość szybkim tempie po czym oczywiście zabijasz typa. Być może nic, ale ciekawostka. 21:40 - Następny ciekawy przypadek, wcześniej jak patrzyłem na Ciebie przy każdym strzelaniu wygląda na to jakbyś miał laga. Niech może jeszcze obejrzy to osoba z UBT bo ja mam wątpliwości, być może tylko u mnie odtwarza tak że są lagi być może nie widać tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237198 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Powiem Ci , że lagi występują na serwerze nawet po resecie , i nie tylko u mnie . W godzinach rannych jest ok , natomiast wieczorem nie są tragiczne , lecz da się grać . A wracając do tematu celownika nazywane jest to refleksem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237221 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 To że jest to refleks, sam o tym wiem. Ale zostawmy to, zwykły przypadek. Dla mnie nie mniej jednak było to dziwne. Odnośnie tych lagów to odrobinę dziwne ponieważ ja o dziwo tych lagów nie mam.. Wcześniej bym się zgodził, ale teraz po przejściu na o wiele lepszy hosting?! nie możliwe. Dla mnie była Twoja gra dziwna, nie tylko nawet dla mnie. Było kilku adminów podczas naszej gry i potwierdzi że większość graczy pisało nam na adminowskim żeby Ciebie sprawdzić bo masz aim'a. W logach z pewnością to będzie Resztę do oceny jak i wypowiedzi pozostawię UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Grudnia 2014 #237222 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Oczywiście ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Grudnia 2014 #237223 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi