rusherek Napisano 2 Grudnia 2014 #236603 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 1. Nick na TS3: rusherek ;> 2. Wiek: 16 3. Doświadczenie: myślę że spore, wiem co i jak i co do czego 4. Mikro (obowiązkowe): Jasne że mam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: weekendy od rana do wieczora, na tygodniu od godziny 14 bądź 15 do samego wieczora 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Ponieważ postaram się troszeczkę pomóc, dlaczego ja? ponieważ jestem bardzo aktywnym graczem na ts:) 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: myślę że ts jest wystarczająco rozwinięty.. ale chce pomagac innym typu robienie kanałów itp... Pozdrawiam rusherek ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 2 Grudnia 2014 #236606 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Na NIE - Trochę za krótko siedzisz na TS3 - Podanie mnie nie przekonuje ------------------------------------------------------------- Tak na serio to jestem na TAK - Siedzi na TS3, widać go - Wiek - Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Grudnia 2014 #236607 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Często na ts, 7-10h to dość dobry wynik. Nie pobijesz mnie ale dobrze Ci idzie^^ Kulturalny oraz ogarnięty. Można dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236615 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Jestem na tak czesto na ts, poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 3 Grudnia 2014 #236625 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Przyda sie ktos zeby w koncu ogarnac tego ts. Nie wiem czy sie nadasz ale szanse mozna Ci dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2014 #236669 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Ja mysle ze na 2 tygodnie probne mozna Ci dac )) Oferujesz duzo godzin przebywania na ts. Podanie przekonujace wiec masz moje tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Grudnia 2014 #236775 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Myślę, że się nada. Przyda się nam ktoś jeszcze do pomocy. Ogarnięty, często z nim rozmawiam. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Grudnia 2014 #236796 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Grudnia 2014 #236797 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Technikiem TS3 lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi