Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2014 #236494 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 [align=center]Witam , serdecznie wszystkich użytkowników forum Multi-Head.pl [/align] [align=center]Więc może przejdę to konkretów. [/align] [align=center]Jestem Dawid , mam 14 lat. [/align] [align=center]Bardzo lubię ćwiczyć. [/align] [align=center]Bo wiem że to bardzo dobrze każdemu robi , [/align] [align=center]oraz interesuję się grafiką komputerową [/align] [align=center]z każdym dniem wychodzi mi to coraz lepiej. [/align] [align=center]Na forum dołączyłem ze względu że spodobał mi się wygląd waszego forum , jak i serwery. [/align] [align=center]Myślę że długo tu zostanę [/align] [align=center]Pozdrawiam Dawid, Energy` [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2014 #236496 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 2 Grudnia 2014 #236509 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 2 Grudnia 2014 #236512 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Cześć :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 2 Grudnia 2014 #222810 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Cześć, zapraszam na serwery CS:GO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255369 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi