Shuflee Napisano 22 Lutego 2016 #401361 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Nick: Shuffle Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem Na tej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 7 Staż w CS-sie: Z 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: poniewaz jak wchodze najczesciej ostatnio rankiem to brakuje zawsze admina , zawsze ktos wejdzie czituje , zawsze brakuje kultury komus na serwerze chce po prostu ogarnac aby nie BYLO CZITOW KARAC ICH! po to admini aby prozadek utrzymywac na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 godzinki Kontakt: Facebook , Gadu-Gadu , Forum ,steam ,ts http://www.gametracker.com/player/Shuffle/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDDDDDD Napisano 22 Lutego 2016 #399414 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Nick: Shuffle Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem Adminem Na tej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że 7 Staż w CS-sie: Z 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: poniewaz jak wchodze najczesciej ostatnio rankiem to brakuje zawsze admina , zawsze ktos wejdzie czituje , zawsze brakuje kultury komus na serwerze chce po prostu ogarnac aby nie BYLO CZITOW KARAC ICH! po to admini aby prozadek utrzymywac na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3 godzinki Kontakt: Facebook , Gadu-Gadu , Forum ,steam ,ts http://www.gametracker.com/player/Shuffle/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDDDDDD Napisano 22 Lutego 2016 #401365 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 No Taki Admin może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Poniatowski Napisano 22 Lutego 2016 #401359 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Jestem na tak -steam -wiek Pomocny, i na doświadczenie często widzę go na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 22 Lutego 2016 #401377 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Na NIE. -Malo kto cie zna.Zbyt krotko na serverze po powrocie. Rejestracja konta 14 luty 2016 -lamiesz regulamin stawiajac miny na respie/afczac na specu o czym swiadcza bany w Bansie -Amx do sprawdzenia. -brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Poniatowski Napisano 22 Lutego 2016 #401379 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Dużo ludzi ho zna jak nie wchodzisz na serwer To nie wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 22 Lutego 2016 #401404 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Też na NIE -bijesz godziny specu -lamiesz regulamin (miny) -grasz tu od 12 dni (jakoś mało Cię widziałem) +kontakt +steam +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 23 Lutego 2016 #401512 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Na NIe + wiek + godziny + kontakt - jesteś z nami ledwo 2 tygodnie - według amxbans nabijałeś godziny na spect, widocznie po to, żeby złożyć podanie Pograj z nami dłużej, daj się poznać nowym graczom, administracji i wtedy złóż podanie. Owszem pamiętam Cię z za czasów, ale to nie zmienia faktu, że nie grałeś u nas długo i mało osób Cie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 23 Lutego 2016 #401543 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Pograj z nami daj się poznać graczom i adminom, przeczytaj regulamin i staraj się go nie łamać. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi