ZANDAR Napisano 22 Lutego 2016 #401339 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: ZANDAR(ANTYVIP) Godzina, data zdarzenia: ok. 13:00-15:00 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 2073403238 Uzasadnienie: Admin napisał powód bana jako niby nie wykonywałbym celów misji. Jako jeden z nielicznych zawsze staram się biec do bomby lub chronić pozycji. Sam dzisiaj kryłem A i nikt mi nie pomógł i dostałem zaraz bana. Nie wiem kto mnie zblokował, ale może jakiś gracz który wkurzony, że zabiłem go kolejny raz z rzędu, bo nie ukrywam że szło mi bardzo dobrze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 22 Lutego 2016 #401347 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Ban na zawsze to chyba pomyłka, daje UB i wołam admina @Poszeffka w celu złożenia wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszeffka Napisano 22 Lutego 2016 #401366 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Pamietam ze dalem bana na 5 minut, bo ktorys raz z rzedu nie szedl do paki, ban na zawsze? nic mi o tym nie wiadomo, byc moze pomylka z mojej strony, jestem tylko czlowiekiem, jezeli tak bylo to przepraszam, moj blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Lutego 2016 #401368 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi