Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie `.Godlike

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: `.GodLike

Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na serwerach cs 1.6 i na jednym serwerze cs:go

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10

Staż w CS-sie: dłuższa gra w cs 1.6 ( ponad 1600h ) cs:go (500h+)

Steam / NonSteam: http://steamcommunity.com/id/Heciio/

Dlaczego Ty: Gram dużo na tym serwerze i nie lubię jak jest ktoś odpalony a nie ma zazwyczaj żadnego admina , dlatego postanowiłem w końcu napisać podanie ;)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w cs-a zazwyczaj gram codziennie po 3h moze więcej , zależy od dnia :)

Kontakt: najlepiej na Steamie , podany wyżej :D

Link do GameTracker'a: ( http://www.gametracker.com/player/%60.GodLike/91.185.185.20:28075/ )

Dlaczego Ty: Gram dużo na tym serwerze i nie lubię jak jest ktoś odpalony a nie ma zazwyczaj żadnego admina , dlatego postanowiłem w końcu napisać podanie  ;)

Ej ej to są twoje argumenty , jeśli tak jestem na NIE , bardzo rzadko trafiają się ,,Odpaleni'' , na serwerze ich brak , bynajmniej ja żadnego nie przyłapałem ;) 

Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawia się spacji. Nie kaleczcie naszego języka.

Osobiście jestem na Nie.

- Podanie mnie nie przekonało, jest napisane w stylu "I wtedy, właśnie, ja bym to zrobił i właśnie potem banował"

- Z tego co widzę na serwerze jesteś od 29 Października, od tego czasu wygrałes 30h - lecz patrząc na ten tydzień te godziny nie są stabilne, raz 80minut, raz 30, raz 0 - popraw to, bo jeżeli masz mieć admina i grać wtedy kiedy chcesz, czyli przykładowo: Raz w tygodniu, potem za dwa tygodnie itd.

dobra można zamknąć , nie chce czekać bóg wie ile na to , pisało na serwerze ze poszukujecie pilnie admina , jestem na serwerze jak udaje mi się wejść i jak jestem w domu , nie tylko mam takie zajęcie że siedzę przed komputerem , ale jak jestem to zawsze przeważnie gram :) na adminów długo trzeba tutaj czekać , będę grał dalej ale już nie pisze jako admin , dzieki :)

Heciio najlepiej wysłać jak czekasz wejdź np. na ts'a i napisz do n-tygo jak jest lub aquaxa bądz na chacie na forum jak są ja tak robiłem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...