Gość Guest Napisano 25 Listopada 2014 #235681 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Nick: `.GodLike Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem adminem na serwerach cs 1.6 i na jednym serwerze cs:go Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: dłuższa gra w cs 1.6 ( ponad 1600h ) cs:go (500h+) Steam / NonSteam: http://steamcommunity.com/id/Heciio/ Dlaczego Ty: Gram dużo na tym serwerze i nie lubię jak jest ktoś odpalony a nie ma zazwyczaj żadnego admina , dlatego postanowiłem w końcu napisać podanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w cs-a zazwyczaj gram codziennie po 3h moze więcej , zależy od dnia Kontakt: najlepiej na Steamie , podany wyżej Link do GameTracker'a: ( http://www.gametracker.com/player/%60.GodLike/91.185.185.20:28075/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Listopada 2014 #235693 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Aktywnosc w tym tygodniu srednia ale godzin jest calkiem calkiem mozna dac szanse jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2014 #235696 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 dzieki za poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 27 Listopada 2014 #235962 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Aktywność nienajgorsza, na serwerze czasem Ciebie widzę. Rozumiem, że grasz w godzinach popołudniowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Listopada 2014 #235971 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 godziny popołudniowe i wieczorne zazwyczaj , ponieważ od rana mam szkołe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 27 Listopada 2014 #236005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 W porządku. Myślę, że przydałbyś się na tej posadzie. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2014 #236323 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 i kiedy jaki werdykt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 30 Listopada 2014 #235551 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Musisz czekać na decyzję głównych administratorów (aquax i 555_dni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 #200730 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Mało co mi się w oczy rzuciłeś za podanie i godziny.Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2014 #200729 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 okej okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Grudnia 2014 #236939 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Dlaczego Ty: Gram dużo na tym serwerze i nie lubię jak jest ktoś odpalony a nie ma zazwyczaj żadnego admina , dlatego postanowiłem w końcu napisać podanie Ej ej to są twoje argumenty , jeśli tak jestem na NIE , bardzo rzadko trafiają się ,,Odpaleni'' , na serwerze ich brak , bynajmniej ja żadnego nie przyłapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2014 #237248 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 nie tylko dlatego , są też inne rzeczy dla których bym chciał zostać adminem , przestrzeganie regulaminu , i pilnowanie serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2014 #237616 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawia się spacji. Nie kaleczcie naszego języka. Osobiście jestem na Nie. - Podanie mnie nie przekonało, jest napisane w stylu "I wtedy, właśnie, ja bym to zrobił i właśnie potem banował" - Z tego co widzę na serwerze jesteś od 29 Października, od tego czasu wygrałes 30h - lecz patrząc na ten tydzień te godziny nie są stabilne, raz 80minut, raz 30, raz 0 - popraw to, bo jeżeli masz mieć admina i grać wtedy kiedy chcesz, czyli przykładowo: Raz w tygodniu, potem za dwa tygodnie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #237869 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 dobra można zamknąć , nie chce czekać bóg wie ile na to , pisało na serwerze ze poszukujecie pilnie admina , jestem na serwerze jak udaje mi się wejść i jak jestem w domu , nie tylko mam takie zajęcie że siedzę przed komputerem , ale jak jestem to zawsze przeważnie gram na adminów długo trzeba tutaj czekać , będę grał dalej ale już nie pisze jako admin , dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2014 #237928 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Heciio najlepiej wysłać jak czekasz wejdź np. na ts'a i napisz do n-tygo jak jest lub aquaxa bądz na chacie na forum jak są ja tak robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238226 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi