Andoy Napisano 22 Listopada 2014 #235160 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Siema, czy ktoś z Was grał kiedyś w MU? Jak dla mnie bardzo fajna gra, tylko kiedyś grało w nią więcej osób i co ważne więcej Polaków więc gra była ciekawsza... Widziałem że Malu zachęcił do gry w Metina, więc podobnie zaproponuję, jeśli ktoś z Was zechciałby spróbować gry w MU z chęcią mogę trochę potłumaczyć/pomóc na TSie Gra ogólnie jest podobna do Diablo, są różne aktualizacje i eventy. Gra ma już wiele lat i jest wbudowane coś w stylu darmowego bota który za Ciebie expi i zbiera itemy. Gracz dodatkowo może sobie np. ustawić powiadomienie na facebooka jeśli postać zginie. Niektórzy pewnie pomyśleli "bezsensu bot od razu w grze" ale w każdej grze są zazwyczaj nielegalne boty więc tutaj jest wszystko legalnie i za darmo. W grze oczywiście są również gildie i możliwość expienia w party (czyli z innymi graczami). PS. są 3 światy, ja gram na MIDGARD Stronka gry: http://muonline.webzen.com/main przykłądowe ssy: http://muonline.webzen.com/media/screenshots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 #242652 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Hej ja gram od 6 lat na jednym z polskich serwerów jak chcesz się więcej o tym dowiedzieć pisz priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Grudnia 2014 #242837 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ja gram :> na DrgaonMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 19 Grudnia 2014 Autor #242879 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 ja gram od czasu do czasu jak niemam w co grać/co robić aktualnie nie gram, może za jakiś czas postawiam troche afk i znowu pauza : @sako ja na prywatnych nie grałem i raczej nie mam zamiaru : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 19 Grudnia 2014 #243171 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jak już grałem to na prywatnych ShadowMU, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi