Gość Guest Napisano 20 Listopada 2014 #234998 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nick:NaTe0 M4A1 Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem nieraz adminem, po prostu lubie "ogarniać" . Tak mam doswiadczenie . Znajomość AMXX (W skali 1-10):8.5 Staż w CS-sie: Grałem bardzo duzo na NS, ale na steam mam 373h Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty:Bardzo podoboa mi się ten serwer , lubie na nim grac ale czasami znajdą się trudni ludzie lub cheater ;( Chcialbym wprowadzic porządek ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:minimum 3h . Wiem ze teraz nie za bardzo wychodzi te 3h w dniu ale od teraz tak będzie po prostu nie mialem czasu a teraz pisze podanie z powodu ze mam duzoo czasu Kontakt:Steam,gg,pw Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/NaTe0%20M4A1/91.185.185.20:28075/ Mam nadzieje ze mi zaufacie i przyjmiecie chociazby na próbę ;-) Aha i sorki za ten temat o vip'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 20 Listopada 2014 #235023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witam, A wiec tak kultura Twoja jest na niskim poziomie, 7 godzin na serwerze to o wiele za malo dobij 2tyle i aktywnosc w tym tygodniu tez jakas cienka tak wiec. Jestem na Nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 20 Listopada 2014 #235006 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mało godzin przegranych na serwerze ogółem jak i w ostatnim tygodniu. Dajesz łatwo ponieść się emocjom, co udowodniłeś w innym temacie, a jako administrator musisz wykazywać się opanowaniem i bezkonfliktowością. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Listopada 2014 #235007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Na NIE -Nie widziałem cię -Za mało H -Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Grudnia 2014 #238230 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi