Gość Guest Napisano 20 Listopada 2014 #234927 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mam pytanko kiedy włączycie serwet? Ludzie sie pytają co sie stało z serwem a co ja im mogę odpowiedzieć jak sama nie wiem serwer się rozkręcał a tu nagle bach serwer wyłączony . Wiec pytam , wiem ze to podobno coś z hostingiem ale kiedy go włączycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Listopada 2014 #234928 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Hosting jest zmieniany, podobno w piątek powinno być już dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 20 Listopada 2014 #234929 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi