Łobuzek Napisano 22 Lutego 2016 #401221 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Nick:Lobuzek Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem już admina na prywatnych swoich serwerach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram CODZIENNIE po 3h na serwerze lub więcej. Na serwerze liczy się dobra zabawa ale nie z WH i z obrażaniem graczy. Często jest tak że no wejdzie dzieciak i *piszczy do mikra to wiadomo że mikrofon po mutacji. Bardzo mi zależy na adminie bo Admini są tu podkreśle bardzo potrzebni. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 h (może więcej) Kontakt: PW, steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Lobuzek/91.224.117.30:27050/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 22 Lutego 2016 #401415 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Jestem na TAK +Aktywność +Steam +Wiek +Doświadczenie -Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 23 Lutego 2016 #401462 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Tak: +aktywny -nonsteam(jest malo adminow ) +kultura +mikro Brac GO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Lutego 2016 #402181 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi