Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234348 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Przedstawię krótko moją propozycję , chodzi mi o to aby na serwerze był vip ,ktorego zwykly gracz moze kupić tak ja na innych serwerach odd2 / odd/inf VIP posiada : menu wyboru broni po upłynięciu 2 rund: 1.M4A1 + DEAGLE 2.AK47 + DEAGLE 3.AWP + DEAGLE 4.FAMAS + DEAGLE 5.KROWA + DEAGLE SLOT wszystkie granaty + kamizelka 700$ za zabójstwo 15HP za zabójstwo 20HP za HS'a 1000$ za podłożenie/rozbrojenie C4 informacja o wejściu VIP'a na serwer napis VIP w tabeli wyników ___________________________________ Myśle ze na serwerze fajnie by się przyją ten VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2014 #234438 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Vipa by było można dodać ale bez : slota dla vipa , nie 700$ za zabicie a 400$ , 15hp za zabójstwo do 5hp , 20hp za hs'a do 10-15 , zamiast 1000$ za podłożenie/rozbrojenie to też zmiejszyć (nie wiem ile jest teraz za to). To co bym poprawił bo zbyt bardzo wygórowane to było żeby dać tak na server. Więc i tak nawet jak by było coś takiego co up napisał i moje zmiejszone tez by dobrze weszło w server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2014 #234671 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 33 oglądnięcia 1 odpowiedź , ludzie ogarnijcie sie ! Ile mozna drążyc ten temat sprawa powinna byc juz wyjaśniona ze dodajemy vipa i koniec ! " TA SIEC SLYNIE Z TEGO ZE TAKIE RZECZY JAK I PODANIA TRWAJA TYDZIEN LUB WIECEJ" ale juz mam kurwa dosyć piszcie do cholery ze tak i dodają czy to takie trudne !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2014 #234685 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 33 oglądnięcia 1 odpowiedź , ludzie ogarnijcie sie ! Ile mozna drążyc ten temat sprawa powinna byc juz wyjaśniona ze dodajemy vipa i koniec ! " TA SIEC SLYNIE Z TEGO ZE TAKIE RZECZY JAK I PODANIA TRWAJA TYDZIEN LUB WIECEJ" ale juz mam kurwa dosyć piszcie do cholery ze tak i dodają czy to takie trudne !? tutaj na forum jest strasznie mało graczy z cs:go więcej jest pod cs 1.6 bo to tylko taka sieć do czasu była więc bardzo nie ma co się denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2014 #234770 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 na serverze cs:go odd2 jest V.I.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Listopada 2014 #234778 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Nateo grzeczniej kolego bo u siebie w domu nie jestes... Z tego co sie orientuje to jest vip na serwerze. I ten vip jest chyba tylko dla adminow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2014 #234784 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Brawo ! Jestes bardzo spostrzegawczy dlatego napisalem " chodzi mi o to aby na serwerze był vip ,ktorego zwykly gracz moze kupić tak ja na innych serwerach odd2 / odd/inf " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 19 Listopada 2014 #234861 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Według mnie VIP jest niepotrzebny. Psuje to tylko rozgrywkę. Co do propozycji NaTeO, menu wyboru jest bezsensowne, gdyż każdy ma indywidualne podejście do broni, jedni lubią to a drudzy tamto. Slot również nie jest dobrym wyjściem, gdyż serwer w godzinach szczytu potrafi być zapełniony, a wyobraź sobie co by było jakby nagle kilka osób wykupiło sobie slota. Jeśli chodzi o przywileje VIPa wydaje mi się, że obecne ustawienia są odpowiednie. Co za dużo to niezdrowo. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238634 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 to samo zdanie mam na ten temat co Detroit , zazwyczaj w godzinach popołudniowych osób na serwerze jest prawie max i nie dało by rady wejść na serwer innym graczom którzy nie kupią go bo im nie będzie potrzebny z racji ze dużo nie przebywają na serwerach społecznościowych . Serwer i tak jest już dobrze zrobiony z tego że składa się on tylko z 15 rund , więc moje zdanie jest tak samo na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2014 #238651 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Rozmawiałem z którymś h@ i vip jest tylko dal adminów temat zgłosze do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi