Skocz do zawartości

Dodanie VIP'a

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przedstawię krótko moją propozycję , chodzi mi o to aby na serwerze był vip ,ktorego zwykly gracz moze kupić tak ja na innych serwerach odd2 / odd/inf ;)

VIP posiada :

• menu wyboru broni po upłynięciu 2 rund:

• 1.M4A1 + DEAGLE

• 2.AK47 + DEAGLE

• 3.AWP + DEAGLE

• 4.FAMAS + DEAGLE

• 5.KROWA + DEAGLE

• SLOT

• wszystkie granaty + kamizelka

• 700$ za zabójstwo

• 15HP za zabójstwo

• 20HP za HS'a

• 1000$ za podłożenie/rozbrojenie C4

• informacja o wejściu VIP'a na serwer
  • napis VIP w tabeli wyników

Myśle ze na serwerze fajnie by się przyją ten VIP xD

Napisano

Vipa by było można dodać ale bez : slota dla vipa , nie 700$ za zabicie a 400$ , 15hp za zabójstwo do 5hp , 20hp za hs'a do 10-15 , zamiast 1000$ za podłożenie/rozbrojenie to też zmiejszyć (nie wiem ile jest teraz za to). To co bym poprawił bo zbyt bardzo wygórowane to było żeby dać tak na server. Więc i tak nawet jak by było coś takiego co up napisał i moje zmiejszone tez by dobrze weszło w server.

Napisano

33 oglądnięcia 1 odpowiedź , ludzie ogarnijcie sie ! Ile mozna drążyc ten temat sprawa powinna byc juz wyjaśniona ze dodajemy vipa i koniec ! " TA SIEC SLYNIE Z TEGO ZE TAKIE RZECZY JAK I PODANIA TRWAJA TYDZIEN LUB WIECEJ" ale juz mam kurwa dosyć piszcie do cholery ze tak i dodają czy to takie trudne !?

Napisano

33 oglądnięcia 1 odpowiedź , ludzie ogarnijcie sie ! Ile mozna drążyc ten temat sprawa powinna byc juz wyjaśniona ze dodajemy vipa i koniec ! " TA SIEC SLYNIE Z TEGO ZE TAKIE RZECZY JAK I PODANIA TRWAJA TYDZIEN LUB WIECEJ" ale juz mam kurwa dosyć piszcie do cholery ze tak i dodają czy to takie trudne !?

tutaj na forum jest strasznie mało graczy z cs:go więcej jest pod cs 1.6 bo to tylko taka sieć do czasu była więc bardzo nie ma co się denerwować.

Napisano

Brawo ! Jestes bardzo spostrzegawczy dlatego napisalem " chodzi mi o to aby na serwerze był vip ,ktorego zwykly gracz moze kupić tak ja na innych serwerach odd2 / odd/inf "

Napisano

Według mnie VIP jest niepotrzebny. Psuje to tylko rozgrywkę. Co do propozycji NaTeO, menu wyboru jest bezsensowne, gdyż każdy ma indywidualne podejście do broni, jedni lubią to a drudzy tamto. Slot również nie jest dobrym wyjściem, gdyż serwer w godzinach szczytu potrafi być zapełniony, a wyobraź sobie co by było jakby nagle kilka osób wykupiło sobie slota. Jeśli chodzi o przywileje VIPa wydaje mi się, że obecne ustawienia są odpowiednie. Co za dużo to niezdrowo.

Jestem na nie.

• 3 weeks later...
Napisano

to samo zdanie mam na ten temat co Detroit , zazwyczaj w godzinach popołudniowych osób na serwerze jest prawie max i nie dało by rady wejść na serwer innym graczom którzy nie kupią go bo im nie będzie potrzebny z racji ze dużo nie przebywają na serwerach społecznościowych . Serwer i tak jest już dobrze zrobiony z tego że składa się on tylko z 15 rund , więc moje zdanie jest tak samo na Nie :(.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...