Trik3r Napisano 14 Listopada 2014 #233769 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nick: Tr!k3r Wiek: 17 lat. Data rejestracji na forum: 29.09.2012 Czas spędzony na forum: 31 dni 7h Doświadczenie w ocenianiu: Byłem już w UBT. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie. Dlaczego Ty?: Ponieważ chciałbym pomóc całemu ubt i bardzo dużo przebywam na forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Cały czas jestem na forum ( praktycznie ) Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) : Dzisiaj są równe 2 miesiące Coś od siebie: Jestem po prostu sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Listopada 2014 #233823 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Zestaw na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Listopada 2014 #234427 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi