Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie od Andoy [PRO CAMPER]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie :) :)

Nick: Andoy [PRO CAMPER]

Doświadczenie (w byciu adminem): byłem nawet na tym samym serwerze (starsi gracze mnie pamiętają :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: kilka lat

Steam / NonSteam: steam

Dlaczego Ty: gram dużo na serwerze, znam dobrze regulamin i byłem już adminem i nie było na mnie skarg, a bany zawsze dawałem osobom, które zasłużyły.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. kilku godzin

Kontakt: priv, gg 3380068, steam

Dodam tylko, że dlatego chcę ponownie admina (wcześniej zrezygnowałem) bo gram sporo np. rano kiedy niema adminów i non-stop ktoś jest z WH lub ktoś kto łamie regulamin...

Napisano

za krotko tu grasz... na nie

nwm jak długo ty grasz, ale ja od początku swojej gry gram na serwerach aktualnego multi-head... to że Ty mnie widziałęś kilka razy to powinien być teraz duży minus dla Cb że głosujesz a nie wiesz :) PS. nabijasz posty ? :D

Tutaj nawet z GT po zresetowaniu jakiś czas temu: "

308 Andoy [PRO CAMPER]   2124 50.43 0.7

czyli nawet jeśli chcesz sie przyczepić to gram tylko 50h [?] xD gram mega mega więcej ale jak mówiłem jakiś tam reset i czasami gdzieś indziej.

@down

wiem, że nie powinienem ale źle się z tym poczułem że tak napisałeś skoro tak długo gram tutaj, więc wprowadzasz innych w błąd bo inni by pisali to samo co Ty, że za mało godzin czy cuś :)

po 1sze: Nie spamuj mi pod tematem. Gdzie indziej sobie nabij posty po2ie: od tego jest "zgłoś" a nie piszesz że nie powinienem dodać w swoim temacie postu. A po 3ie: co ma granie w CSa do znajomości regulaminu forum? :) I jeszcze jedno, nie życzę sobie żebyś mówił do mnie "gościu". thx ;]

@neVer

o ile dobrze pamiętam wcześniej pisanie w swoim temacie nie było dozwolone. Co do Twojej wypowiedzi to na u@ piszę ciągle, a to że mnie nie widziałeś wgl to bzdura bo nawet chyba mi bana dawałeś za ping :) Ja Cb widziałem z 10x a Ty mnie wgl? najs :-) i nie pisz "daj sie nam lepiej poznać" bo wiele osób mnie dobrze zna i pamięta że byłem dobrym adminem. Dzięki za ocene tak czy owak

Napisano

Na Nie.

Nie znam cię z serwera. Nie kojarzę cię w ogóle. Daj się nam lepiej poznać. Zgłaszaj na u@ itd :)

P.s nie ma nigdzie napisane że nie wolno się wypowiadać w swoim podaniu.

Napisano

Neutral

Niby masz te wymagane godziny ale pograj troche i daj się poznać graczom.

No można się wypowiadać w swoim podaniu a nawet powinno :D Podanie to pewien rodzaj rozmowy kwalifikacyjnej, gdzie jak wiadomo bez konwersacji nie można się obejść :)

Napisano

Jestem na Nie.

Nie widuję Cię na serwerze, może gramy o innych porach.

Pograj jeszcze trochę, daj się poznać i wtedy złóż podanie.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:Po grai zmami trochę dłużej daj poznać sie graczom, odpracuj punkt ostrzezenia na forum i spróbuj ponownie .

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 year later...
  • Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...