Andoy Napisano 14 Listopada 2014 #233689 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Witam ponownie :) Nick: Andoy [PRO CAMPER] Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem nawet na tym samym serwerze (starsi gracze mnie pamiętają Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: kilka lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: gram dużo na serwerze, znam dobrze regulamin i byłem już adminem i nie było na mnie skarg, a bany zawsze dawałem osobom, które zasłużyły. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok. kilku godzin Kontakt: priv, gg 3380068, steam Dodam tylko, że dlatego chcę ponownie admina (wcześniej zrezygnowałem) bo gram sporo np. rano kiedy niema adminów i non-stop ktoś jest z WH lub ktoś kto łamie regulamin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 14 Listopada 2014 #233690 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 za krotko tu grasz... na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 14 Listopada 2014 Autor #233699 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 za krotko tu grasz... na nie nwm jak długo ty grasz, ale ja od początku swojej gry gram na serwerach aktualnego multi-head... to że Ty mnie widziałęś kilka razy to powinien być teraz duży minus dla Cb że głosujesz a nie wiesz PS. nabijasz posty ? Tutaj nawet z GT po zresetowaniu jakiś czas temu: " 308 Andoy [PRO CAMPER] 2124 50.43 0.7 czyli nawet jeśli chcesz sie przyczepić to gram tylko 50h [?] gram mega mega więcej ale jak mówiłem jakiś tam reset i czasami gdzieś indziej. @down wiem, że nie powinienem ale źle się z tym poczułem że tak napisałeś skoro tak długo gram tutaj, więc wprowadzasz innych w błąd bo inni by pisali to samo co Ty, że za mało godzin czy cuś po 1sze: Nie spamuj mi pod tematem. Gdzie indziej sobie nabij posty po2ie: od tego jest "zgłoś" a nie piszesz że nie powinienem dodać w swoim temacie postu. A po 3ie: co ma granie w CSa do znajomości regulaminu forum? I jeszcze jedno, nie życzę sobie żebyś mówił do mnie "gościu". thx ;] @neVer o ile dobrze pamiętam wcześniej pisanie w swoim temacie nie było dozwolone. Co do Twojej wypowiedzi to na u@ piszę ciągle, a to że mnie nie widziałeś wgl to bzdura bo nawet chyba mi bana dawałeś za ping Ja Cb widziałem z 10x a Ty mnie wgl? najs :-) i nie pisz "daj sie nam lepiej poznać" bo wiele osób mnie dobrze zna i pamięta że byłem dobrym adminem. Dzięki za ocene tak czy owak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 14 Listopada 2014 #233700 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 nie wypowiadaj sie pod swoim podaniem gosciu... kolejny blad to tyle grasz w csa i nie wiesz ze nie wolno pod swoim podaniem pisac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 #233708 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Na Nie. Nie znam cię z serwera. Nie kojarzę cię w ogóle. Daj się nam lepiej poznać. Zgłaszaj na u@ itd P.s nie ma nigdzie napisane że nie wolno się wypowiadać w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 #233782 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Neutral Niby masz te wymagane godziny ale pograj troche i daj się poznać graczom. No można się wypowiadać w swoim podaniu a nawet powinno Podanie to pewien rodzaj rozmowy kwalifikacyjnej, gdzie jak wiadomo bez konwersacji nie można się obejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 #233787 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Jestem na Nie. Nie widuję Cię na serwerze, może gramy o innych porach. Pograj jeszcze trochę, daj się poznać i wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2014 #233792 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 14 Listopada 2014 #233806 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Jestem na NEUTRAL Wszystkie wymagania są, parę razy Cię widziałem na serverze, ale moim zdanie to jeszcze za krótka by składać podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Listopada 2014 #234423 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Po grai zmami trochę dłużej daj poznać sie graczom, odpracuj punkt ostrzezenia na forum i spróbuj ponownie . Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361934 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi