Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233222 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Wiele osób pyta o aktualne rs'y z serwerów.. Nie dałoby rady zrobić spis piosenek z każdego serwera? Jak propozycja się przyjmie, a nie będzie chętnej osoby, to chętnie się tym zajme. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Listopada 2014 #233619 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Na większości serwerów jest poniższa lista, chyba że któryś z Opiekunów zmieniał i dodał inne. 1. D!RTY PALM & Alex Leads - We Do It Again (Original Mix) 2. Ibranovski - Vicious (Original Mix) 3. Czadoman - Ruda Tanczy jak Szalona 4. Letni Chamski Podryw - Moja honda szybsza niż wygląda 5. Showtek - We Like to Party (Original Mix) 6. ShanteL - A ty daj 7. Bas Tajpan - Nie zatrzymasz mnie 8. Paluch & Chris Carson - AMSTAFF 9. Ganja Mafia - Dobre Geesy (prod. PSR) 10. DVBBS & Vinai - Raveology (Original Mix) 11. Crouden & Johnny - Jessie Andrews (Omar & Adrian S Bootleg) 12. Hemp Gru - Mary Mary feat. Ras Luta, Siostra Mariola 13. Z.B.U.K.U ft. Rover - To więcej niż muzyka 14. #SELFIE - The Chainsmokers 15. Firma Falszywe Dziwki 16. Paktofonika - Jestem Bogiem 17. After Party - Nie daj zyciu sie 18. Grzegorz Hyży & TABB - Na chwile 19. Route 94 - My Love ft. Jess Glynne 20. Nico & Vinz - Am I Wrong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2014 #233639 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Mimo wszystko uważam, że powinny powstać listy i powinny być one aktualizowane po każdej zmianie. Tyle ode mnie, do Was należy decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi