Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233158 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wzór skargi: Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem nie widać Dowody: HLTV Świadkowie: Wszyscy gracze Uzasadnienie: Nie udzielam się na takich forach bo stary piernik jestem w tej grze jestem ,ale to co ten admin przed chwilą robił było tragiczne , banował wszystkich jak popadnie . Jakiś typ wszedł na takim samym niku jak ja tylko miał jedną spacje więcej w niku i miał nie wiem chyba sh i coś tam , no i benc poszło ja oberwałem Proszę o UB [AMXBans ] ==================================== [AMXBans ] Jesteś zbanowany na tym serwerze [AMXBans ] Jesteś zbanowany pernamentnie [AMXBans ] Zbanowany Nick : nie umiem grac w te karabiny [AMXBans ] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans ] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans ] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20449388 [AMXBans ] Twoje IP : ' 89.79.186.29 ' [AMXBans ] ==================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233162 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 jejku no nie wierze przeczytaj dwa posty nizej co jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233168 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 czekam na UB ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233169 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 oczywiście ub będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233171 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 kiedy ? bo chce grać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 12 Listopada 2014 #233173 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi