Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233158 Napisano 12 Listopada 2014 Wzór skargi: Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem nie widać Dowody: HLTV Świadkowie: Wszyscy gracze Uzasadnienie: Nie udzielam się na takich forach bo stary piernik jestem w tej grze jestem ,ale to co ten admin przed chwilą robił było tragiczne , banował wszystkich jak popadnie . Jakiś typ wszedł na takim samym niku jak ja tylko miał jedną spacje więcej w niku i miał nie wiem chyba sh i coś tam , no i benc poszło ja oberwałem Proszę o UB [AMXBans ] ==================================== [AMXBans ] Jesteś zbanowany na tym serwerze [AMXBans ] Jesteś zbanowany pernamentnie [AMXBans ] Zbanowany Nick : nie umiem grac w te karabiny [AMXBans ] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans ] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans ] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 20449388 [AMXBans ] Twoje IP : ' 89.79.186.29 ' [AMXBans ] ====================================
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233162 Napisano 12 Listopada 2014 jejku no nie wierze przeczytaj dwa posty nizej co jest napisane
FiGhT3r Napisano 12 Listopada 2014 #233173 Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
12 Lis
6
Najaktywniejsi w tym temacie
FiGhT3r 1 post
Popularne Dni
12 Lis 2014
6 posts