Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233150 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 co to kur** za przeproszeniem jest wchodzi odpał banuje się go on nagle wchodzi innym nickiem naprzykłąd jak tutaj mam na screenie http://speedy.sh/UezFK/2014-11-12-00002.rar 2x ten sam nick w konsoli 2x te same ip my banujemy czitera i wtedy równiez bana dostaje gracz czysty jak to banowac żeby uczcciwych graczy nie zbanowac ? jest jakiś sposób na to ?? i prośba do graczy nie składajcie skarg że admin banuje kogo chce wy tego nie rozumiecie?/ naprzykład ja gram sobie na serwerze wchodzi taki odpał jak właśnie przedstawiam w problemie i jak admin go banuje to i ja dostaje bana wiec nie dziwcie się że macie bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233165 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 daj mi UB i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233170 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Przeczytajcie ludzie ten post zanim zaczniecie nas wyzywać od najgorszych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2014 #233172 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 To daj mu NeoBansa wtedy wgl nie wbije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 #233184 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Panowie admini, ogarnijcie sytuację z tymi banami, które przez tego cheatera wyszły. Na tę chwilę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Listopada 2014 #233185 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi