Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> dd2 + dm - małe nieporozumienie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: GESAFFELSTEIN

Godzina, data zdarzenia: około 18:30, 11.11.2014

Mapa: dd2 (serwer dd2 dm)

STEAM_ID / IP: 97396553

Uzasadnienie: Heja! Otóż dostałem bana przez jakąś absolutna pomyłkę, uzasadnienie to "sam jesteś dziwka" - problem w tym, że grając dm ja się w ogóle nie udzielam, nie pisze nic na czacie i gram z muzyką. Wydaję mi się że ban ten był skierowany do jakiegoś ns który miał ten sam nick jak ja tylko ze z kropka. Zorientowałem się o tym jakieś 30 sek przed banem, nie wiem czy ta osoba zrobiła to specjalnie czy nie. Proszę o wyjaśnienie

Napisano

Oczywiście mogła zajść pomyłka ale nie pozwole na to aby jakis dzieciak wyzywał moja matke w taki sposób. HLTV jest mozna sprawdzić jakie slownictwo padało w moim kierunku

Dodam też że nie będe tolerować wyzwisk, czy to do mnie czy do graczy.

Napisano

No dobrze - ja to wszystko rozumiem, tylko problem w tym że to nie ja Cię obrażałem a bana dostałem ja :)

Napisano

To powiedz ile razy ktos podszywal sie pod rozne nicki i nawet pod twoj nie zrobiłem tego bo miałem takie widzi misie tylko taki jest regulamin. Masa osób spamuje na admin czacie ten odpalony ten cos tam, a tamten to. 

Napisano

Okej - jest regulamin - tylko, że ja go nie złamałem :)

I co do tego ma to że " Masa osób spamuje na admin czacie ten odpalony ten cos tam, a tamten to"

Napisano

beda logi z serwera to porozmawiamy. Teraz nikt odwagi niema zeby sie przyznać. Ale żeby wyzywać to wszyscy chetni. 

Napisano

okej - a kiedy będą te Twoje logi z serwera? jest mi trochę przykro bo lubie u Was grać a sprawa jest naprawdę jasna.

Niron - nie wiem czy inni użytkownicy tego forum tez to widzą ale z Twojej strony w ogóle nie widzę chęci rozwiązania tej prostej sprawy. Piszesz że coś tam ludzie obrażają, że coś tam ludzie Ci piszą na u@ ( no tak to jest jak się jest adminem) Pomyłki zdarzają się każdemu nie ma przecież w tym nic złego. Liczę na szybkie rozwiązanie i unban

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popularne Dni

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...