AllAHu :) Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Witam serdecznie , otóż chodzi o to że grałem bardzo długo na serwerze CodMod 801 . Miałem go zapisanego w Ulubionych , otóż że mam brata , zaczął grać na serwerze . (Brat ma 10 lat ) Niewiem jak ściągnął tego czita , ale jak przyjechałem z robienia zakupów , powiedział mi że niemoże grać na serwerze . Oczywiście go opierdoliłem ostro ale dostałem perma i mam wstawić screeny . Miałem kilka spraw rodzinnych i z 2-3 dni w ogóle nie siadałem do komputera. Zobaczyłem te ss-y i własnie on grał na wh . I otóż sprawa czy jak dam te screeny z wh to będe miał okazje jeszcze grać czy nie ? Strasznie mi się podoba ten serw no ale cóż zrobić , życie Prosiłbym o odpowiedzenie mi Pozdrowienia AllAHu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Niestety, po takim wytłumaczeniu ub nie będzie. Jedyną możliwością jest wykupienie Ub, bądź zrobienie 100 reklam. (albo 50 coś takiego). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllAHu :) Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 A ile kosztuje ub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllAHu :) Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Dlaczego po takim wytłumaczeniu nie będzie ub? Tak jak było napisałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...