Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232259 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Data i godzina: 10 listopad 22:14 Nick admina/gracza, który zawinił: [TPS] Tawa Pali Stresy Dowody:Niestety nie mam bo wyłaczylem csa . Fakt mogłem pomyśleć.. Świadkowie:No świadków myśle że troche by było bo był prawie cały server.. Uzasadnienie: Dostałem bana za skan.. Mapa de_dust2009.. Nie skanowałem tylko strzelałem na prostej.. Odkąd [TPS] dostał admina , banuje każdego.. Zobaczcie AMX BANS.. Parę chwil temu tak samo , wbił i każdego banował za ping.. A tych co po banował za ping miali normalny.. Chcę żeby ktoś rozwiązał ten problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232262 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 hahahaha mazenie na tym serwie sie nie dogadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Listopada 2014 #229756 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zapraszam admina Trawa pali stresy do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 10 Listopada 2014 #229758 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Kolego Siiwy widziałem jak zabiłeś przed upływem 7s Ja ledwo z respa wyszedłem i nawet He nie mogłem rzucić, a co do Banów za ping to mam zostawić kogoś komu skacze ping do ponad 500, a potem spada do 20 i tak co 5s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232280 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jak już jest taki temat to dołączę coś od Siebie. Tps niereaguje na u@, cziter biegł od 2 map, a on Sobie grał. Dopiero gdy napisałam na say'u, że chyba trzeba skargę złożyć, wtedy dopiero zareagował. Oczywiście to jedna z kilkunastu sytuacji które miały dziś miejsce. a tak do Ciebie tps, to chyba zapomniałeś, że admin to obowiązek, a nie przywilej. Pozdrawiam. @down I to właśnie skutek tego, że bardziej skupiasz się na graniu niż na adminowaniu... Gdybyś ogarniał co się dzieje na serwerze nie byłoby takiej potrzeby, żeby pisać na u@, mimo tego pisałam, min. 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 10 Listopada 2014 #232314 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 No dobrze Natka może to i trochę moja wina, ale sam wszystkiego nie ogarnę. To jakim cudem od 2 ma latał cziter i nikt mi nawet słowa na u@ nie napisał chyba od tego to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Listopada 2014 #232340 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 W wolnej chwili obejrzę dama z dwóch ostatnich map i jeśli coś faktycznie będzie zostaną wyciagniete konsekwencje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 10 Listopada 2014 #232342 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi