Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232185 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 [align=center]Witam opowiem co się wydarzyło chciałem zagrać na waszym serwerze 500k lv lecz przekierowało mnie na DM 10 Sec później gdy już chciałem postrzelać gracz " Piti " został zbanowany mój nick to ShivOf mam cs na steam wieć prosze o jak najszybsze odbanowanie tego gracza bo chciałbym pograc na wwaszej serwerowni o to amx [/align] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Piti [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.26.129 ' [AMXBans] =============================================== [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232187 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 nie jest to profesjonalne ale chciałbym jak najszybciej zagrać na cod modzie prosze o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Listopada 2014 #232188 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ale ściemniacz jak bys mial na STEAM to bys miał bana na STEAM_ID a masz bana na :[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' <-------NonSteam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232191 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 bo ten cs steam jest odblokowany przez kolegi konto a jak chcesz to mozesz zemna na tp zagrac only steam a nick piti to by nawet mój zadek nie wymyślił jak jest HLTV to można zobaczyc ze nawet tam nie grałem'..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232198 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 podaj jakis inny serwer a sam zobaczysz ze jednak cs steam mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232200 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 raben ale to nie mój ban sam się pomyliłeś koleś ma takie same ip komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232203 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 mam konto yt steam e-mail i fb na nazwe "ShivOf" mało dowodów że nie ściemniam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Listopada 2014 #232206 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 nie interesuje mnie Piszesz ze masz steam a bana masz na NS . Zostalo ci zrobic 100 reklam serwera by dostac UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #232207 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 widze że niema sensu grać na serwerowni....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Listopada 2014 #232211 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zresetuj router jesli masz zmienne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 10 Listopada 2014 #232213 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi