Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> DixoneT

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: DixoneT

2. Wiek: 17

3. Do艣wiadczenie: Raz w 偶yciu by艂em moderatorem na sieci ****-skill . Co nieco potrafi臋 i szybko si臋 ucz臋. To dla mnie nie problem podci膮gn膮膰 si臋 w paru kwestiach.

4. Mikro (obowi膮zkowe): TAK

5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: 2-3h

6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Jak wspomnia艂em pe艂ni艂em funkcj臋 moderatora ts3(w/w). Do艣wiadczenia olbrzymiego nie mam,ale wszystkiego mo偶na si臋 nauczy膰. My艣l臋,偶e ch臋膰 nauki i zaanga偶owanie odgrywa tu wa偶n膮 rol臋. Przede wszystkim du偶o ludzi mnie zna. My艣l臋,偶e zaskarbi艂em sobie ich zaufanie i 艣wietnie nadawa艂bym si臋 na t臋 funkcj臋. Pr贸cz tego wiem jak zachowa膰 si臋 w ka偶dej sytuacji(kultura to podstawa!). 艢wietnie znam polszczyzn膮 i ortografi臋.

7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: W gr臋 przede wszystkim wchodzi mi艂a atmosfera. Jestem osob膮 weso艂膮 i z poczuciem humoru. 艢wietnie dogaduj臋 si臋 z lud藕mi i do ka偶dego podchodz臋 tak samo. Do tego nigdy nie odmawiam nikomu pomocy i przewa偶nie zawsze znajd臋 czas,a to jak my艣l臋 jedna z najwa偶niejszych cech moderatora ts3. Co wi臋cej? Porz膮dek to ju偶 jest wi臋c b臋d臋 tylko go utrzymywa艂 i d膮偶y艂 do rozwijania si臋 naszego serwera ts3 :)

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Na nie. Dzisiaj wbija艂 mi na kana艂 z jakim艣 innym u偶ytkownikiem i puszczali muzyk臋 i si臋 darli. Na kanale zmienia艂em pw oraz ich wyrzuca艂em, niestety u偶ytkownik ten ma rangi i wbija bez pw. Prosz臋 o zaj臋cie si臋 nim. Dla mnie jest niedoj偶a艂y.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...