Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 1. Nick na TS3: DixoneT 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: Raz w życiu byłem moderatorem na sieci ****-skill . Co nieco potrafię i szybko się uczę. To dla mnie nie problem podciągnąć się w paru kwestiach. 4. Mikro (obowiązkowe): TAK 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: 2-3h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jak wspomniałem pełniłem funkcję moderatora ts3(w/w). Doświadczenia olbrzymiego nie mam,ale wszystkiego można się nauczyć. Myślę,że chęć nauki i zaangażowanie odgrywa tu ważną rolę. Przede wszystkim dużo ludzi mnie zna. Myślę,że zaskarbiłem sobie ich zaufanie i świetnie nadawałbym się na tę funkcję. Prócz tego wiem jak zachować się w każdej sytuacji(kultura to podstawa!). Świetnie znam polszczyzną i ortografię. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: W grę przede wszystkim wchodzi miła atmosfera. Jestem osobą wesołą i z poczuciem humoru. Świetnie dogaduję się z ludźmi i do każdego podchodzę tak samo. Do tego nigdy nie odmawiam nikomu pomocy i przeważnie zawsze znajdę czas,a to jak myślę jedna z najważniejszych cech moderatora ts3. Co więcej? Porządek to już jest więc będę tylko go utrzymywał i dążył do rozwijania się naszego serwera ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jeden z lepszych kandydatów na to stanowisko. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ogarniety pomocny chlopak jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jestem na TAK ogarnięty,pomocny,miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Na nie. Dzisiaj wbijał mi na kanał z jakimś innym użytkownikiem i puszczali muzykę i się darli. Na kanale zmieniałem pw oraz ich wyrzucałem, niestety użytkownik ten ma rangi i wbija bez pw. Proszę o zajęcie się nim. Dla mnie jest niedojżały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi