Gość Guest Napisano 10 Listopada 2014 #231989 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Nick: | RG | `DarkS!d3 :> Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 14 września 2014 Czas spędzony na forum: 2d 12h 56m 30s Doświadczenie w ocenianiu: Wydaje mi się że wystarczające Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie ale wkońcu kiedyś trzeba każdy kiedyś zaczynał od zera wiec ja też pozatym są inne osoby które napewno na początku pomoga ogarnąc wszystko dodam że szybko się uczę Byłeś banowany na forum lub serwerze? : Nie Dlaczego ty ?: Myśle że przydadzą się ręce do pomocy jeśli się wszystkiego nauczę Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: mniej więcej od 3 do 4 godzinek a da rade więcej jeśli jest taka potrzeba. Dwumiesięczny staż jako admin (TAK/NIE) już prawie dwa miesiące pęka. Coś od siebie: jestem wyrozumiałą osoba,bezkonfliktową, dogaduje sie z ludźmi bezproblemowo , jestem pomocny w niektórych sprawach Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Listopada 2014 #231991 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi