Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie "FirstBlood"

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Imie: Marcin

Nick: FirstBlood

Steam: nie posiadam

Składa:(sms): SMS

Mikrofon (tak/nie) : tak

Doświadczenie: w cs'a gram od 6-7lat 

Staż na serwerze: 8dni

Coś o sobie (min. 3 zdania) : Jestem zafascynowany grami takimi jak cs i posiadam duże doświadczenie.

Amx'em potrafie sie obsługiwać i oceniam się 0-10 to 9, czemu nie 10 ? bo zawsze coś się znajdzie do czego

da się "przyczepić"  ponoć kazdy wie, że nikt nie jest idealny. Rozpoznawalny wedłum mnie jestem na serwerze oraz mam kupioną premke (cichy). Coś teraz bardziej prywatnego, niz to co i jak. Jestem miły i przyjaźnie nastawiony nigdy nikogo nie oceniam po okładce. Słucham Rapu smile.png i dobrze się bawie grając na waszym serwerze.

Dlaczego Ty ? : Dobre pytanie (y). Chciałbym zostać adminem, ponieważ zawsze na bierząco zgłaszam ludzi na

serwerze łamiących regulamin. Nie mam problemów z dogadywaniem się z graczami i utrzymuje dobre kontakty. Moim celen będzie zachowaniu spokoju, ładu i miłej atmosfery na serwerze. (na forum zaczne się udzielać nie żebyście myśleli "konto pod podanie xd" )

Pozdrawiam FirstBlood

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...