Kristo Napisano 10 Listopada 2014 #231853 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 15 lat 3. Doświadczenie: Tak mam byłem raz moderatorem ts3 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Jak gram na komputerze to zawsze mam włączonego TS3 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Poszukujecie Moderatora na ts3, pełniłem już taką funkcję 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Pomoc nowy użytkownikom, nadawanie rang, dodawanie kanałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Listopada 2014 #231992 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jeszcze jesteś zbyt anonimową postacią, zresztą rzadko widywaną na TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Listopada 2014 #231993 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi