Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Speedhacker

3p1c F41L

Rekomendowane odpowiedzi

To dlatego ze dużo osób zaczęło nim grać.Podpatrzyli ze ktoś wykręcił nim dobre staty to od razu zmienili klasę.A tak btw -cod 200lvl -to samo +podwójny skok , cod 200#2 - mało kondycji , ale ma bron.Wiecie jak trudno zabić z noża? Szczególnie że 3/4 gra z m4... Ja np szybko biegam bo dodałem juz 100pkt w kondycję, ale za to padam na hita. Za 2 dni będzie 5 osób grało sh , ale lepiej osłabić od razu bo komuś wychodzi. Chcecie to zmniejszcie maksymalna kondycję, ale bazowej nie ruszajcie bo kolejna klasę zwalicie. Przypomianm ze to samo było z partyzantem - chwile grało na nim więcej osób to dostal takie osłabienie ze nikt juz nim nie gra. To logiczne ze jak ktoś ma większy lvl to jest lepszy(no nie zawsze).

Jest szybki ale za to ma tylko kose i jest papier.To sprawa tych co grają z AWP, za ich sh biją.Idąc tokiem twojego rozumowania , powinna być osłabiona kazda klasa , bo ta ma więcej HP niż ja , tamta ma rakiety, a ten gościu ma za dobre staty.Na tym polega balans-komandos bije snajpera,snajper "szturmowca", a sztturmowiec komandosa.Wszystko się zgadza.Tylko kiedy jest dziesięciu komandosów,to nawet szturmowiec nie da rady :) Ale tak jak mówiłem to potrwa 2-3 dni i znajda sobie inna klasę.

• 1 month later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...