3p1c F41L Napisano 9 Listopada 2014 #231573 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Prosze o zmniejszenie kondycji speedhackerowi bo ma za duzo ledwo zdazy gracz sie ruszyc z respa i juz biegaja w 3 na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 9 Listopada 2014 #231578 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Noom to jest masakra trzeba coś z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2014 #231593 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 To dlatego ze dużo osób zaczęło nim grać.Podpatrzyli ze ktoś wykręcił nim dobre staty to od razu zmienili klasę.A tak btw -cod 200lvl -to samo +podwójny skok , cod 200#2 - mało kondycji , ale ma bron.Wiecie jak trudno zabić z noża? Szczególnie że 3/4 gra z m4... Ja np szybko biegam bo dodałem juz 100pkt w kondycję, ale za to padam na hita. Za 2 dni będzie 5 osób grało sh , ale lepiej osłabić od razu bo komuś wychodzi. Chcecie to zmniejszcie maksymalna kondycję, ale bazowej nie ruszajcie bo kolejna klasę zwalicie. Przypomianm ze to samo było z partyzantem - chwile grało na nim więcej osób to dostal takie osłabienie ze nikt juz nim nie gra. To logiczne ze jak ktoś ma większy lvl to jest lepszy(no nie zawsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 9 Listopada 2014 Autor #231608 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 tak tylko ze nie mozna sie z respa ruszyc bo zajmuje mu to 3 sec na pokonanie takiej odleglosci ... A ci co graja awp maja 10 % szans na trefienie go jak on biega z 300 kondycji a z m4 tez jest trudno trafic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2014 #231613 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jest szybki ale za to ma tylko kose i jest papier.To sprawa tych co grają z AWP, za ich sh biją.Idąc tokiem twojego rozumowania , powinna być osłabiona kazda klasa , bo ta ma więcej HP niż ja , tamta ma rakiety, a ten gościu ma za dobre staty.Na tym polega balans-komandos bije snajpera,snajper "szturmowca", a sztturmowiec komandosa.Wszystko się zgadza.Tylko kiedy jest dziesięciu komandosów,to nawet szturmowiec nie da rady Ale tak jak mówiłem to potrwa 2-3 dni i znajda sobie inna klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 9 Listopada 2014 #231686 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Mi się wydaje, że i tak powinien mieć zmniejszoną max konde. + do tego zakaz broni na tej klasie by się przydał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Listopada 2014 #231689 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Max kondycja może być zmniejszona.Ale to nic nie daje , bo w zamian będzie HP.Dobrze jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Grudnia 2014 #239822 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi