Gość Guest Napisano 8 Listopada 2014 #231340 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nick: Scouterer [t] Wiek: 17 Doświadczenie : Bardzo Dobre Pare Razy Już Byłem Admem Znajomość AMX : 9/10 Staż W Cs-sie: 8 Lat Steam/NonSteam : Steam Dlaczego Ja: Dlatego ,że każdy wie jak mało admów siedzi na serwie postaram sie pomóc serwerowi tak bardzo jak moge, jestem ogarnięty, miły, kulturalny jestem bardzo ogarnięty dobrze się spisywałem na wczesniejszych serwerach Czas dziennie : 3-5h Kontakt: GG : 49132599 Link: http://www.gametracker.com/player/Scouterer%20%5Bt%5D/80.72.40.110:27027/ Proszę o prawidłowe ocenienie Pozdrawiam Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Listopada 2014 #231796 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. OKRES PRÓBNY 2 TYG Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Listopada 2014 #231803 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: OSZUSTOM DZIĘKUJEMY Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi