OfTheKubix Napisano 21 Lutego 2016 #400737 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Chodzi mi tylko o skrócennie ub do 30min. (za mikro +16) Twój nick podczas gry: OfTheKubix Godzina, data zdarzenia: 16-02-21 15:28 Mapa: de_assasult_1337 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Dostałem bana za mikro 16+ i za nie mam mordy ? Powiedziałem wolfowi że on nie ma ,,NABIJAĆ" godzin tylko grać, nie wspominałem o żadnej mordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 21 Lutego 2016 #400742 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Sprawe już mamy wyjaśnioną na pw co i jak. Usłyszałam coś o mordzie a Twój głos był podobny dlatego pomyślałam, że to Ty oczywiście jak się dowiedziałam o tym, że to ktoś inny dałam ub bez zastanowienia Sprawę wyjaśniliśmy więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 21 Lutego 2016 #400743 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi