Skocz do zawarto艣ci

Podanie od NYNKA.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: Nynek

2. Wiek: Za r贸wny miesi膮c b臋d臋 mia艂 24 lata.

3. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam.

4. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: R贸偶nie w ostatnim czasie (kto nie wierzy niech zapyta @Master).

5. Dlaczego w艂a艣nie Ty (min 100 s艂贸w) : Posiadam do艣wiadczenie jako moderator TS3. Mia艂em ju偶 tutaj tak膮 funkcj臋. Nie by艂o na mnie 偶adnych skarg, nie by艂o ze mn膮 偶adnych problem贸w. Wiem, na czym polega ta funkcja i jaka wi膮偶e si臋 z ni膮 odpowiedzialno艣膰. Nie wszyscy mog膮 mnie pami臋ta膰 z tej funkcji, lecz Ci co pami臋taj膮, nie powinni mie膰 nic przeciwko mojemu powrotowi. Jestem osob膮 odpowiedzialn膮, sumienn膮, pracowit膮. Mo偶na mi zaufa膰. Mo偶e nie brzmi to skromnie, ale kto mnie zna, to potwierdzi te s艂owa. Za moim podaniem przemawia r贸wnie偶 fakt, 偶e posiadam do艣wiadczenie oraz, 偶e du偶o os贸b mnie zna i wiedz膮, 偶e z ka偶dym potrafi臋 si臋 dogada膰 (pod warunkiem, 偶e tego chce r贸wnie偶 druga osoba). Zawsze d膮偶臋 do "pokoju".

6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie 艂adu i porz膮dku = odrzucenie podania): 艂ad i... brrr.... C贸偶. Dwie osoby musia艂y zrezygnowa膰, wi臋c administracja szuka nast臋pc贸w. Czy trzeba co艣 wprowadza膰? Nie wiem. Chc臋 pom贸c i w艂a艣nie dlatego sk艂adam to podanie.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...