nynek Napisano 25 Kwietnia 2016 #426432 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Nynek 聽 2. Wiek: Za r贸wny miesi膮c b臋d臋 mia艂 24 lata. 聽 3. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam. 聽 4. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: R贸偶nie w ostatnim czasie (kto nie wierzy niech zapyta @Master). 聽 5. Dlaczego w艂a艣nie Ty (min 100 s艂贸w) : Posiadam do艣wiadczenie jako moderator TS3. Mia艂em ju偶 tutaj tak膮 funkcj臋. Nie by艂o na mnie 偶adnych skarg, nie by艂o ze mn膮 偶adnych problem贸w. Wiem, na czym polega ta funkcja i jaka wi膮偶e si臋 z ni膮 odpowiedzialno艣膰. Nie wszyscy mog膮 mnie pami臋ta膰 z tej funkcji, lecz Ci co pami臋taj膮, nie powinni mie膰 nic przeciwko mojemu powrotowi. Jestem osob膮 odpowiedzialn膮, sumienn膮, pracowit膮. Mo偶na mi zaufa膰. Mo偶e nie brzmi to skromnie, ale kto mnie zna, to potwierdzi te s艂owa. Za moim podaniem przemawia r贸wnie偶 fakt, 偶e posiadam do艣wiadczenie oraz, 偶e du偶o os贸b mnie zna i wiedz膮, 偶e z ka偶dym potrafi臋 si臋 dogada膰 (pod warunkiem, 偶e tego chce r贸wnie偶 druga osoba). Zawsze d膮偶臋 do "pokoju". 6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie 艂adu i porz膮dku = odrzucenie podania): 艂ad i... brrr.... C贸偶. Dwie osoby musia艂y zrezygnowa膰, wi臋c administracja szuka nast臋pc贸w. Czy trzeba co艣 wprowadza膰? Nie wiem. Chc臋 pom贸c i w艂a艣nie dlatego sk艂adam to podanie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 25 Kwietnia 2016 #426436 Udost臋pnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Zdecydowanie na TAK 聽 聽 聽 Do艣wiadczenie 聽 By艂 tu modem i to nie tak dawno 聽 Jak by艂 modem to ogarnia艂 zar膮bi艣cie 聽 Powodzenia :like: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Kwietnia 2016 #426460 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Widze, 偶e nikt nie chce napisa膰 prawdy.. 聽 By艂e艣 modkiem ts i modkiem forum - zrezygnowa艂e艣, jak miawa艂 艣.p @@555_dni, "raczej nie dajemy 2vszansy". Nie m贸wi膮c o tym, 偶e na ts bywasz sporadycznie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Kwietnia 2016 #426474 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Za rzadko na ts'ie, s艂abo rozpoznawalny g艂os. Nadr贸b braki i przy nast臋pnej rekrutacji pisz. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2016 #426537 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Og贸lnie siedzi si臋 troch臋 na Ts'ie i na prawd臋 sporadycznie Ciebie widz臋, zazwyczaj u g贸ry. To prawda jeste艣 osob膮 neutraln膮, ogarni臋t膮, ale dla mnie to stanowczo za ma艂o, popraw aktywno艣膰, poka偶, 偶e Ci zale偶y. Na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 26 Kwietnia 2016 #426541 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Za ma艂o Ci臋 wida膰 teraz, pozatym ostatnio jakos dlugo z t膮 rang膮 nie wytrwa艂e艣. 聽 Na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 26 Kwietnia 2016 #426600 Udost臋pnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jak najbardziej na Tak. 聽 Odpowiednia osoba na to z stanowisko. 聽 Mia艂 ju偶 t膮 posad臋 i sprawowa艂 sie bardzo dobrze. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi