Gość Guest Napisano 4 Listopada 2014 #230522 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Z tego co widziałem administracja pisała że server ma być czynny jużod poniedziałku a nadal jest wyłączony. W takim razie kiedy będzie włączony czy już na dobre zdechł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2014 #230523 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Musisz czekać... Administracja zrobiła wszystko. Teraz jest problem z hostingiem. To od nich zależy kiedy będzie włączony. Podobno (tak widziałem na ShoutBox'ie) ma być czynny dziś bo tak zapowiedział hosting. Ale pewnie tak nie będzie. Czerwoni sami tego nie wiedzą... Bądź cierpliwy tak jak wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2014 #230527 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Never nie no spoko ale wiesz chciałem się dowiedzieć po prostu bo mogli coś napisac ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2014 #230533 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Jak oni sami pewnie nie wiedzą. Po prostu musimy czekać. Miejmy nadzieję, że to jednorazowa sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Listopada 2014 #230534 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Odpowiedź od disconnectu - serwery będą dzisiaj. Jak widać nadal czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Listopada 2014 #230535 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi