Gość Guest Napisano 21 Lutego 2016 #400674 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Witam. Jeśli będzie ktoś chciał kupić reklamę serwera to polecam boosta promujserwer.pl , jak ja miałem serwer to kupiłem stawkę 5zł i po kilku minutach miałem na prawdę sporo graczy. Jeśli będzie ktoś chętjy zakupu reklamy na PromujSerwer.pl to zapraszam na GG; 1924816 Jeśli będziecie chcieli kupić to piszcie do niego na GG; Jestem od Navika doładowuję x zł a otrzymacie spory rabat. Gdy ktoś będzie czętny pisać do mmie na gg; 54415712 lub bezpośrednio do właściciela boosta, ale póżniej do mnie na gg, że kupiliście. Jak to zrobicie, dostaniecie spory rabat na doładowania/reklaam. Dodatkowo wgrany jest nowy styl i nowy właściciel,który wypromuje boosta i Wasze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Lutego 2016 #401858 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To zdecydowanie nie dział na taki temat,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Lutego 2016 #401859 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi na temat Multi-Head" do "Reklamy serwerów/sieci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi