Old GaMer Napisano 1 Listopada 2014 #229842 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Nick:RobEN Wiek:23 Data rejestracji na forum:16 .10 2013 Czas spędzony na forum:Aktualnie 9d 20h 3m 13s Doświadczenie w ocenianiu:Byłem w UBT Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Jasne Byłeś banowany na forum lub serwerze?:ta całkeim niedawno od grania ss Dlaczego Ty?:Dlaczego ?? może dlaczego nie ?? Bo jestem bardzo niedobrym adminem Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Tyle ile czas mi pozwala ... Coś od siebie:Jestem jaki jestem : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Listopada 2014 #230056 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Zestaw wysłany na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Listopada 2014 #229037 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi