Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229621 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 siemano, składam podanie o ponowną aktywację admina. Adminowałem przez kilka miesięcy, straciłem z powodu nie wchodzenia na serwer (moja firma się rozwijała i nie miałem czasu). Wszystko ogarniałem, skag nie było, karałem czitów Sądze, że @Striker który mnie zna poprze mój wniosek o reaktywacje. Pozdrawiam multihedziki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 1 Listopada 2014 #229623 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Złóż podanie jak każdy inny.Użyj wzoru wtedy każdy będzie mógł ocenić czy się nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229629 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Złóż podanie jak każdy inny.Użyj wzoru wtedy każdy będzie mógł ocenić czy się nadajesz Skoro już zostałem przyjęty raz wg. obecnych zasad, a z tego co widzę zasady się nie zmieniły to dlaczego miałbym się nie nadawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229644 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Kiedyś a dzisiaj to dwie różne sprawy , na nowo podanie musisz złożyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229698 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Listopada 2014 #229717 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina na ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi