zEneK. Napisano 31 Października 2014 #229232 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż):. + Jest Nick: zEneK Wiek: 14 lat niedługo 15 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 14 kwi 2014 Czas spędzony na forum: 7d 35m 17s Doświadczenie w ocenianiu: 6/7 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiscie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na forum nigdy , a na serwerze , czasami za kicki Dlaczego Ty?: Ponieważ myślę, iż się nadam na tą posadę. Chciałbym pomoc Moim kolegom z UBTeam, żeby nie mieli tak dużo pracy . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2-3 Dziennie Coś od siebie: Mam na imię Piotrek, mam 14 lat. Interesuję się informatyką, grafiką, mechaniką oraz BMX . Lubię Grać w piłkę nożną jak i ręczną. Jestem z Małego miasta "kolno" woj. Polaskie Pozdro . Myślę , iż się nadam na tą posadę i będę mógł wspierać kolegów z UBTeam . Pozdro @zEneK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 31 Października 2014 #229236 Udostępnij Napisano 31 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi