zEneK. Napisano 31 Pa藕dziernika 2014 #229232 Udost臋pnij Napisano 31 Pa藕dziernika 2014 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶):.聽+ Jest 聽 Nick: zEneK Wiek: 14 lat nied艂ugo 15 Data rejestracji na forum:聽Rejestracja: 14 kwi 2014 Czas sp臋dzony na forum:聽7d 35m 17s Do艣wiadczenie w ocenianiu: 6/7 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Oczywiscie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na forum nigdy , a na serwerze , czasami 聽za kicki Dlaczego Ty?: Poniewa偶 my艣l臋, i偶 si臋 nadam na t膮 posad臋. Chcia艂bym pomoc Moim kolegom z UBTeam, 偶eby nie mieli tak du偶o pracy . Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 2-3 Dziennie Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Piotrek, mam 14 lat. Interesuj臋 si臋 informatyk膮, grafik膮, mechanik膮 oraz BMX . Lubi臋 Gra膰 w pi艂k臋 no偶n膮 jak i r臋czn膮. Jestem z Ma艂ego miasta "kolno" woj. Polaskie Pozdro聽. My艣l臋 , i偶 si臋 nadam na t膮 posad臋 i b臋d臋 m贸g艂 wspiera膰 koleg贸w z UBTeam . 聽 聽 Pozdro @zEneK.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 31 Pa藕dziernika 2014 #229236 Udost臋pnij Napisano 31 Pa藕dziernika 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi