Galaxy Napisano 29 Października 2014 #228352 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Nick: Galaxy Wiek:25 Doświadczenie (w byciu adminem): Mam bardzo duze doswiadczenie bylem wiele razy adminem. Mialem swoj serwer ale nie mam az tak duzo czasu zeby pilnowac wszystkiego kazdy kto utrzymuje serwer wie ile pracy trzeba wkladac codziennie i ile czasu poswiecac. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram codniennie na serwerze i uwiezcie mi ze nie da sie czasem grac bo jest tylu aimerow. A pozatym jestem ogarniety miły i odrazu widze aima. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godziny Kontakt: gg 50204182 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Galaxy/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 8 Listopada 2014 Autor #231362 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Malu czekam na Towja decyzje Serwer juz dziala Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 9 Listopada 2014 #231549 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jestem na TAK -Wiek -Steam -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Listopada 2014 #231797 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Okres próbny 2 tyg Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi