Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podejscie nr2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Kamil_96 ULTRAS ~lamie bo lubie 

Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo dobre, mialem już admina na tego typu serwerze.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 

Staż w CS-sie: 6 lat 

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:58296911

Dlaczego Ty: Gram dziennie o różnych porach dnia.Często bywa,że jest potrzebna natychmiastowa reakacja admina,którego nie ma.

Chcę wejść w szeregi adminow,żeby zwalczać chatarow. (trzymać ład i porządek na serwerze)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Min 3godz. Często bywa że więcej. 

Kontakt: Steam

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Kamil_96&Search=Search

Napisano

,,Skala znajomości AMXX:

1 - Nie posiadasz wiedzy o AMXX.

2 - Wiesz mniej więcej co to AMXX, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi.

3 - Orientujesz się w AMXModMenu.

4 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu.

5 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz kilka dodatkowych komend, np. umiesz zrobić screenshot'y.

6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań.

7 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.

8 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.

9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.

10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy ''

Na pewno umiesz AMX na 9 ? Rozważałbym o rozpatrzenie tego przez opiekuna ... Według mnie troszkę za mały staż,ale jak na razie neutral.Post edytuję,zobaczymy czy się do Ciebie przekonam czy nie :)

Napisano

1.Byłem juz włascicielem nie jednego serwera.

2. Znam wszystkie niezbędne komendy potrzebne adminowi

3.Bawiłem się w pisanie pluginow ,edytor map nie jest mi obcy

4.Kto wie.. może kiedyś  bawiłem się w grafika .

Po co miałem o tym pisać ?

Admin nie muśi posiadać takiej wiedzy

Napisano

na Tak 

+godziny

+doświadczenie

+amx

+wiek

lamie bo lubie kajarze i to dosc dobrze, mogłeś napisać to w pierwszy podaniu :D 

Myśle że dobry bedzie z Cb admin.

Napisano

Na tak. Duża aktywność na serwerze, kulturalny. Na pewno przyda się kolejny admin. Jeśli uważa, że zna amx na 9 to po co mu podcinać skrzydła od razu i nie wierzyć ? Ktoś kto się zna niech sprawdzi i oceni jego umiejętności :)

Pozdrawiam, Zew Natury

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 1 year later...
  • Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...