Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228094 Napisano 28 Października 2014 Nick: Kamil_96 ULTRAS ~lamie bo lubie Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo dobre, mialem już admina na tego typu serwerze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:58296911 Dlaczego Ty: Gram dziennie o różnych porach dnia.Często bywa,że jest potrzebna natychmiastowa reakacja admina,którego nie ma. Chcę wejść w szeregi adminow,żeby zwalczać chatarow. (trzymać ład i porządek na serwerze) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Min 3godz. Często bywa że więcej. Kontakt: Steam http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Kamil_96&Search=Search
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228149 Napisano 28 Października 2014 ,,Skala znajomości AMXX: 1 - Nie posiadasz wiedzy o AMXX. 2 - Wiesz mniej więcej co to AMXX, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi. 3 - Orientujesz się w AMXModMenu. 4 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu. 5 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz kilka dodatkowych komend, np. umiesz zrobić screenshot'y. 6 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend - próg wymagań. 7 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 8 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 9 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. 10 - Umiesz sprawnie korzystać z AMXModMenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego znasz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvar'y, dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy, modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy '' Na pewno umiesz AMX na 9 ? Rozważałbym o rozpatrzenie tego przez opiekuna ... Według mnie troszkę za mały staż,ale jak na razie neutral.Post edytuję,zobaczymy czy się do Ciebie przekonam czy nie
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228165 Napisano 28 Października 2014 1.Byłem juz włascicielem nie jednego serwera. 2. Znam wszystkie niezbędne komendy potrzebne adminowi 3.Bawiłem się w pisanie pluginow ,edytor map nie jest mi obcy 4.Kto wie.. może kiedyś bawiłem się w grafika . Po co miałem o tym pisać ? Admin nie muśi posiadać takiej wiedzy
.Meli Napisano 29 Października 2014 #228320 Napisano 29 Października 2014 na Tak +godziny +doświadczenie +amx +wiek lamie bo lubie kajarze i to dosc dobrze, mogłeś napisać to w pierwszy podaniu Myśle że dobry bedzie z Cb admin.
Gość Guest Napisano 29 Października 2014 #228326 Napisano 29 Października 2014 na tak. widoczny na serwerze, nie ma problemów z nim.
Gość Guest Napisano 29 Października 2014 #228361 Napisano 29 Października 2014 Na tak. Duża aktywność na serwerze, kulturalny. Na pewno przyda się kolejny admin. Jeśli uważa, że zna amx na 9 to po co mu podcinać skrzydła od razu i nie wierzyć ? Ktoś kto się zna niech sprawdzi i oceni jego umiejętności Pozdrawiam, Zew Natury
n-ty dzien Napisano 29 Października 2014 #228373 Napisano 29 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362106 Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
29 Paź
4
28 Paź
3
5 Gru
1