Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228089 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Nick: Niron Wiek: 29 Doświadczenie (w byciu adminem): Prowadziłem kiedyś kilka sieci jak i serwerów, ale z powodów nieplanowanych delegacji i braku czasu musiałem likwidować, lecz też byłem adminem w innych sieciach i nie bede podawać bo byłaby to reklama. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Będzie tobre 8 lat z przerwami. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego? Chciałbym pomóc ogarniać serwer od cziterów bo jest teraz ciężki okres dla serwera i brakuje adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zależy od tego jak pracuje. Pracuje w systemie 2 zmianowym, jestem o różnych porach, ale tak 2-3h czasami mniej a czasem więcej Kontakt: Steam. PW. Email. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Niron/80.72.40.110:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228120 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ma racje , codziennie po kilka odpaleniców , nawet bardzo się z tym nie kryją sh/aim/wh to codzienność . Gracz kulturalny i aktywny ja by był na tak :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228147 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Na tak: -wiek -steam -amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228148 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 TAK. Powody UP+ Celne zgloszenia o cheatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #228159 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362049 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DD2+DM" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi