Gość Guest Napisano 28 Października 2014 #227986 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] Rok produkcji: 2012 Czas filmu: 80 minut Typ: komedia REŻYSERIA: Lauri Maijala OBSADA: Joonas Saartamo, Santtu Karvonen, Johannes Holopainen, Krista Kosonen, Esko Salminen Oparta na bestsellerowej powieści historia uzależnionego od alkoholu chłopaka, który za sprawą miłości próbuje zmienić swoje życie. 30-letni Juha mieszka na przedmieściach Helsinek. Mężczyzna nie dba o przyszłość, nadużywa alkoholu, a jego relacje z kobietami są powierzchowne. Wszystko zmienia się, gdy zakochuje się w liderce grupy AA, Tiinie. Nieoczekiwane uczucie sprawia, że staje w obliczu niezwykle trudnych wyborów. Własna opinia i przemyślenia: Film oglądałem niedawno, oczekiwałem czegoś na prawdę fajnego , ale ... Początek filmu całkiem fajny, śmieszne akcje, lecz dalsza część totalna beznadzieja, zasnąć można. Dla mnie osobiście to powinien być jakiś dramat, a nie komedia. 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi